Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • davidin yeri ayrı ama matt de alıstı artık iyi yapıyor işini hakkını yemeyelim 5. sezon kotuydu bıraz ama artık rolunun hakkını veriyor
  • matt te cok iyi ama sanssizligi david tennant gibi bi doktordan sonra gelmesi iste. hatta yeni doktor gelmesin bi sure matt le devam etsinler derim ben
  • Kesin izleyeceğim diziler listesine eklendi.

Mad Men, The Mentalist, Doctor Who. Bu senelik bunlar Scrubs'ı yarıladıktan sonra (5.sezona geleyim.) direk başlıyorum. En çok merak ettiğim dizi Doctor Who.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

bu arada dizi bilim-kurgu değil masal dizisi bunu belirtmekte fayda var.içine bilim-kurgu bulandırılmış masal da diyebiliriz,daha doğru bir tanım olur.

bu arada en iyi sezon sıralaması bana kalırsa 6-5-4-1-3-2'dir.izledikçe fark ediyorum,david tennant'ı resmen ucuz prodüksiyonlarda harcamışlar.

buna kesinlikle katılıyorum. matt smith in yerindedavid tennant olsaydı dizi uçardı desem yeri

en iyi sezon sıralamasına gelirsek 6 yı koymuyorum daha sezon bitmedi ama ilk sıraya geçecek gibi 5-4-2-1-3

3. sezonu blink bölümü dışında sevmedim pek. martha dan kaynaklı herhalde. sadece martha nın adını söyleyişine hastayım. "mafaa" gibi bişey

ama 4. sezonda o ekstralar yokmu.... kalite çıtası tavan yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 20 Ağustos 2011; 13:04:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

bu arada dizi bilim-kurgu değil masal dizisi bunu belirtmekte fayda var.içine bilim-kurgu bulandırılmış masal da diyebiliriz,daha doğru bir tanım olur.

bu arada en iyi sezon sıralaması bana kalırsa 6-5-4-1-3-2'dir.izledikçe fark ediyorum,david tennant'ı resmen ucuz prodüksiyonlarda harcamışlar.

buna kesinlikle katılıyorum. matt smith in yerindedavid tennant olsaydı dizi uçardı desem yeri

en iyi sezon sıralamasına gelirsek 6 yı koymuyorum daha sezon bitmedi ama ilk sıraya geçecek gibi 5-4-2-1-3

3. sezonu blink bölümü dışında sevmedim pek. martha dan kaynaklı herhalde. sadece martha nın adını söyleyişine hastayım. "mafaa" gibi bişey

ama 4. sezonda o ekstralar yokmu.... kalite çıtası tavan yaptı

yanlış anlaşılmasın ben 9-10-11'i eşit tutarım ama bence de dediğim doğru yanibu arada benim de martha en nefret ettiğim yardımcıdır,hatta o kadar kalitesiz bir aktris ki o kadını gördükçe "torpil sadece bizim ülkemizde yokmuş koskoca bbc'de bile var" diyorum.3. sezon da bana kalırsa family of blood&human nature(doktor insan oluyordu) ikilisinden itibaren çok güzel oluyor,zaten ondan sonra blink,sonra da son 3 bölüm geliyor. family of blood&human nature'dan önce sezonu komple çöpe at yani,şekspir'li bölüm biraz ilgi çekiciydi ama ben şekspir sever olduğumdan olsa gerek.

edit:ekstralarda the next doctor ilgi çekiciyidi,michelle ryan'ın(otobüsle uçuyorlardı) olduğu bölüm onun yüzünden güzel yoksa öyle pek mükemmel değilwaters of mars harika.the end of time ise çok güzeldi ancak beklentilerimi boşa çıkardı,ben çok daha mükemmel,dünya dizi tarihinin en iyi bölümlerinden birisini falan bekliyordum yaniboru mu lan rassilon gelmişti yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 20 Ağustos 2011; 13:09:24 >

• ballrry tamam işte aynı kanıdayız 10. doktoru harcadılar kısacası
  • davidin dönme ihtimali hala var cok az da olsa konuk olarak
  • Konuk oyuncu olarak dönecekse hiç dönmesin. Sonuçta Matt'e alıştık. Tekrar David'i görürsem bunalıma girerim. Bence David geri dönebilir. Çünkü rejenerasyon sırasında her şey değişiyor. Belki trilyonda bir bile olsa eski haline raslantıyla dönebilir. Aslında döndürmek için senaryo çok olur böyle bir dizide. Asıl önemli olan BBC döndürmek isteyecek mi? David kabul edecek mi?
  • david diziden kendi isteğiyle ayrılmış tekrar döner mi bilmem
  • Şu son 2 sezonda David oynasa dizinin açık ara en iyi sezonları olurdu.
  • Bu arada bölümlerin isimlerini de yazalım.

6x8 Let's Kill Hitler
    6x9 Night Terrors
    6x10 The Girl Who Waited
    6x11 The God Complex
    6x12 Closing Time
    6x13 Henüz belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

6x12 Closing Time

doktor'un endişeli bir şekilde olduğu "my time is coming out" lafı burada geçecek sanırım.bölümün ismi de harika olmuş.

yalnız fark eden oldu mu bilmiyorum ama doctor who'da ilginç bir durum var,hakkında hiç bilgi olmayan bölümler vasat oluyor(en azından benim gözümde vasat) mesela sezon finalinde bile neler döneceğini az çok biliyoruz,aynı şekilde 8-10-11. bölümlerde de fakat 9. bölümde ne olacak bir türlü öğrenemedik.hakkında hiçbir bilgi yok,aynı olay yanılmıyorsam bu sezonun 3. bölümünde de olmuştu(korsan henry avery vardı) ve o bölüm bana kalırsa sezonun tek vasat bölümüydü.inşallah 9. bölüm kötü olmaz.çünkü seri 4. bölümden beri büyük bir gazı aldı gidiyor,muhtemelen 8-10-11-12-13'te muhteşem olacak.arada 9 sırıtmaz inşallah.

• quote:

david diziden kendi isteğiyle ayrılmış tekrar döner mi bilmem

O sezon bütün kadro değiştiği için ayrıldı diye biliyorum.
  • quote:

quote:

6x12 Closing Time

doktor'un endişeli bir şekilde olduğu "my time is coming out" lafı burada geçecek sanırım.bölümün ismi de harika olmuş.

yalnız fark eden oldu mu bilmiyorum ama doctor who'da ilginç bir durum var,hakkında hiç bilgi olmayan bölümler vasat oluyor(en azından benim gözümde vasat) mesela sezon finalinde bile neler döneceğini az çok biliyoruz,aynı şekilde 8-10-11. bölümlerde de fakat 9. bölümde ne olacak bir türlü öğrenemedik.hakkında hiçbir bilgi yok,aynı olay yanılmıyorsam bu sezonun 3. bölümünde de olmuştu(korsan henry avery vardı) ve o bölüm bana kalırsa sezonun tek vasat bölümüydü.inşallah 9. bölüm kötü olmaz.çünkü seri 4. bölümden beri büyük bir gazı aldı gidiyor,muhtemelen 8-10-11-12-13'te muhteşem olacak.arada 9 sırıtmaz inşallah.

o bölümle ilgili ilginç birşey buldum ismi night terrors

6x2yi izlersen orda astronot kıyafetini incelerken beyaz saraya direk bağlı gece dehşeti gibisinden birşey diyor (gece dehşeti=night terrors)

belki burdan birşey çıkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

david diziden kendi isteğiyle ayrılmış tekrar döner mi bilmem

O sezon bütün kadro değiştiği için ayrıldı diye biliyorum.

hem bütün kadro değişti(russell t. davies ve diğer ekip insanları) hem de bel rahatsızlığı yüzünden ayrıldı,bel rahatsızlığı da dizide ortaya çıkmıştı.bir bölümün 3-4 haftada çekildiğini düşünürsek gerçekten çekimleri çok zor,insanı yoruyor.matt smith'in 2 yılda tipi değişti,adam 5-6 yıl yaşlandı resmen.

quote:

quote:

quote:

6x12 Closing Time

o bölümle ilgili ilginç birşey buldum ismi night terrors

6x2yi izlersen orda astronot kıyafetini incelerken beyaz saraya direk bağlı gece dehşeti gibisinden birşey diyor (gece dehşeti=night terrors)

belki burdan birşey çıkabilir

inşallah yeniden nixon ve canton'u görürüz ama dürüst olmak gerekirse biraz zorlama olmuş.

• valla sürekli eski bölümleri izliyorum beklemekten sıkıldım replikleri ezberledim artık
  • izleme bence doctor who açlığı oluşur.firefly izleyebilirsin güzel diyorlar.

http://www.imdb.com/title/tt0303461/
  • torchwood izlememiştim ona başladım ama oda bitti yetiştim yeni bölümlere
  • http://doctorwhotr.net/viewtopic.php?f=165&t=1650

night terrors hakkında bilgi2. sezon 10 ve 11. bölümdeki gibi dandik olmaz umarım.10'da insanları resme hapseden bir kız,11'de de tuğlaya yüzü yapışan kız vardı.
  • quote:

http://doctorwhotr.net/viewtopic.php?f=165&t=1650

night terrors hakkında bilgi2. sezon 10 ve 11. bölümdeki gibi dandik olmaz umarım.10'da insanları resme hapseden bir kız,11'de de tuğlaya yüzü yapışan kız vardı.

İstemsizce güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 21 Ağustos 2011; 19:16:16 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.