İzlemeyen varsa Torchwood u kesinlikle izlesin. Görüntü kalitesi ve konu çok güzel gidiyor.
BBC America ya geçince dizilere bi hal oldu kendilerine geldi
2.sezona gectim bugun guzel gidiyo ama doktorun konuk olarak gelmeyecek olması kötü 1-2 bölümlük gelebilirdi aslında
Bu diziyu hep cnbc e de denk geldikce izliyordum ama daha demin doktorun son doktora donustugu bolumu izledim su ana kadar izledigim en iyi dizi bolumu idi herhalde. Cok hosuma gitti. Duzgun kaliteli bulabilsem ilk bastan itibaren indirip izleyecegim ama yok gibi. Orjinal dvd set fLan baktim onlarda yok. En azindan bu izledigim bolumu edinmem lazim ne guzel bir bolumdu. Adam zaten hosuma gidiyordu tapar oldum kaliteli yapimlarda gorsek iyi olur.
Not: bolumu izleyeli 1 saat oldu bir yerlerden bulsam yine oturur izlerim baya hosuma gitti.
Aslında Master geri dönse, Doctor ile Master büyük bir Dalek ordusuna karşı savaşsa... Güzel olur gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
Aslında Master geri dönse, Doctor ile Master büyük bir Dalek ordusuna karşı savaşsa... Güzel olur gibi.
Bu saatten sonra geri geleceğini sanmıyorum.Zaten,End of Time'da geri geldi.
@B.S.S.
evet konu bütünlüğü süper torchwood da bu sezon. ama artık bişeyleride açıklasınlar ne biliyim ipucu falan. meraktan çatlıyor insan
@Poyri!!!
izlediğin bölüm 4. sezon finaliydi. benimde en çok sevdiğim bölüm kesinlikle şu anda 6. sezonun yarıladılar. netten takip edebilirsin dizileri. dizimag, yabancidiziizle gibi sitelerden. ya da torrent olarak indirilebilir sezonluk paketler olarak
çevremde kimse doktor who izlemiyo o yuzden tartışacak kimse yok iyi oldu burası
quote:
Orijinalden alıntı: Trust Me
çevremde kimse doktor who izlemiyo o yuzden tartışacak kimse yok iyi oldu burası
Forumda bile izleyen kişi sayısı ne kadar az baksana,konuya düzenli mesaj atan 9-10 kişi vardır en fazla.
olsun biz bize yeteriz her gün uplarım ben bakarsın birkaç kişi görür
Son 10 gün kaldı. Ben de son 2 hafta da neredeyse 6 sezonun yarısını baştan izledim. Ama sırayla değil rastgele seçerek izledim, daha zevkli oldu.
ben yazın butun dızıyı bastan sona ızledimdaha bi hoş oldu eskileri andım hüzünlendim
Minik dizilerin alt yazısı varsa ben de başlamayı düşünüyorum.