Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.008
Cevap
50
Favori
204.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cidden doğru düzgün yeni bir varlık getirdiler ama olabilecek en kötü şekilde bitirdiler...
  • 10x8


    Güzel başladı, senaryonun temelindeki fikir de güzeldi; ama ortaları ve sonu oldukça kötüydü. Sözüm bu kadar, sevdiğim diziyi uzun uzun yermek istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 5 Haziran 2017; 5:15:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu iyiydi, bu bölüme kadar da iyi getirdiler de sonu olmamış bence. Moffat da bu sene gidiyor galiba, artık o da mı sıkıldı acaba?



    Önce şu rejenerasyon işine gelelim. Sırf tanıtımda gözüksün, merak yaratsın diye eklemişler belli ki. Saçma bir rol için rejeneresyon enerjisi kullanıyorsun ama gözü iyileştirmek için kullanmıyorsun.

    Sonra şu Bill olayına gelelim. Onun eski hafızasına sahip olması ve hergün annesiyle konuşması tamamen tesadüf. Bunlar olmasa ne olacaktı? Beyin makinesi(adı var mıyd?) Doktor'u yendi ama Bill'e yenildi. Normalde yendi de anne sevgisi falan dediler geçiştirdiler. Bunun yanında esas çözüm kızı öldürüp beyin dalgalarını yok etmek değil mi? Beyin dalgalarını yaymak için dünyaya heykel dikmek zorunda kalmışlar. Bill orada "ben öleyim, sorumluluk benim" diyor. Öldürmese de başka gezegene hatta başka zamana götürse keşişler beyin dalgasına ulaşamaz, sonra çekip giderler ve sonra Bill'i getirirsin.

    Bölümün esas amacı bence Missy'in yardım etmesi, sonunda iyi olmaya başlaması falan. Belki sezon sonunda Missy iyi olur, geçmişten gelen Master ile de bu konuda bir kapışma yaşayabilirler.




  • 8. bölüm gerçektten hayallerimi yıktı, 6 ve 7 de o kadar büyüttüler ki keşişleri sezonun geri kalanında onlarla uğraşıcak sandıydım capaldi, kesinlikle çok ucuz bi bölümdü

  • Çok güzel bir giriş ve fena olmayan bir devam bölümünden sonra çok güzel sıçmayı başardılar finalde tebrik ediyorum. Bu kadar güzel bir giriş bölümüne yazık etmeyi başardıkları için.
  • İşte klasik dw bolumu her szon var sevginin gucu ile gunu kurtarma. Çok şey beklemeyi ne zaman bırakacaksınız ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10x8

    çook basit bölümdü, bu kadar güzel bir konu için çok kötü bir final olmuş. ilk iki bölüm çok güçlü gösterdikleri monkları silahlarla durdurdular?? elemanları durdurabilecek tek kişi Bill ve bu kadar zeki canlılar onu salmışlar bu da ayrı bir garipti
    beni en çok rahatsız eden fake regeneration sahnesiydi. izleyiciler olarak en azından benim için büyük öneme sahip bir şeyi bu kadar boş yere göstermek nedendi acaba.. bunu da fragmanlarda gösterip bizi başka beklentilere soktular tabi.
    Missy yine güzel yanıydı bölümün, doğruyu buldum ayağına yatıyor pek inandırıcı gelmedi bana



    10x9




  • 10x9 için


    bölüm iyi gibiydi vakit geçsin diye konulmuş bölümlerden biriydi bence. Sırf missy görmek için izliyorum bu sıralar ve hala sezon finalinde ne olacak bi fikrim oluşmadı, ne genel bi düşman var ne de konu var. Sezon başında bi vault vardı o da missy çıktı. Kişiliği iyiye gidiyor gibi ben inanıyorum. Sonuçta en eski arkadaşı sırf birbirlerinin zıttı oldukları için anlaşamıyorlar düşünsenize iyi biri olup beraber 2bolum yaptıklarını. Ki bu bölümde aklıma bi şüphe düştü missy hakkında 2bölumdur sıkıntın var mı diyor doctor a. Acaba altından ne çıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10x9

    elemanların öldürme şekli çok garipti
    alpha centauri eskilere güzel bir dokunuş olmuş
    klasik bir doktor who bölümü ne kötü ne iyi. missy'nin çıkışı tek önemli olay diyebiliriz


    10x10




  • Güzel ve hoş bölümdü.


    Açılış sahnesinde Doktor'un geri sayımın sayılmasına katılması ve kendini "geri sayım görünce dayanamıyorum," diye savunması...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni sezonda sadece doktor değişmiyor, moffat da ayrılıyor diziden biliyorsunuzdur. dizi her bölüm farklı konu yerine tek bir hikaye üzerinden ilerleyebilirmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    yeni sezonda sadece doktor değişmiyor, moffat da ayrılıyor diziden biliyorsunuzdur. dizi her bölüm farklı konu yerine tek bir hikaye üzerinden ilerleyebilirmiş.

    Zaten genelde ilk bölümlerde arka planda kalan, o sezonun bir ana hikayesi olurdu. Mesela 5. sezon ''Crack on my wall'' üzerinden ilerlemişti. 8. sezonda Missy arkaplanda ara sıra gözükmüş final bölümlerinin ana konusu olmuştu.
  • dizi çok kötü ya
  • Ben bu bölümüde klasik bulmaları beraber tüm umudumu sezondan kesmiş bulunmaktayım.


    tek sevdiğim olay kargaların ötmesini bağladıkları yer oldu güzel düşünmüşler. Bu arada missyi bekliyoruz bakalım nasıl bağlayacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Şu içimizden olan adama layık adamakıllı en fazla 10 bölüm vardır. Adam 50 yaşına geldi. Şu Doktor rolü için nasıl hevesliydi! Adamın hevesini kursağında bıraktınız ya Allah size gün yüzü göstermesin. İnşallah şu rolü istediğine pişman olmamıştır. İnşallah Capaldi'nin kalbinde bir nebze bile kırgınlık, üzgünlük vs. yoktur. Ben bu adam adına çok üzüldüm ve utandım.



    Yazarlar illa ki leş gibi bölümler çıkarmak zorunda mı? Bırakın bir bölümü bana yazdırın şu bölümlerden daha güzel olmazsa ben neyim! Gidiyorlar salak gibi "sevginin gücü her şeye bedel" tadında senaryo yazıyorlar. Arkadaş şu yazarlar yazdığı şu çocukça bölümleri hiç izlediler mi? Ben olsam milletin içine çıkamazdım böyle bölümler yazdığım için. Belki dizi 50 sene önce yayınlandığında çocuk dizisi olarak planlandı ama artık çocuk dizisi değil bu.



    Son olarak; Şu yazarlar adına Peter Capaldi'den özür diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10x10


    Klasik bir bölüm daha, biraz daha güzeldi bence Mars bölümünden. Kargaları güzel bağladılar sevdim.
    Death by Scotland Nardole bu sezon beni iyi güldürdü
    Aklıma Rory geldi bu bölüm yav. Reis
    Doctor Who (2005-    ) | 12. Sezon Bitti


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • sonunda
    10x11
  • -
    --
    ---
    Ne güzel sahneydi be




  • Doktor, Doktor yerine geçen Missy ve Master... Harika bir bölüm, daha da harika bir üçleme olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moffat gider ayak güzel bir şeyler yapar bekliyordum fakat nerdeyse sekizinci sezondan daha kötü. Yazık oluyor Peter Capaldi'ye..
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.