Şimdi Ara

Doblo 3. nesil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
1
Favori
90.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

akıl var mantık var
    böyle bir ekonomik ortamda sıfırdan bir aracamı başlarlar
    olanımı büyütürler

reno da gitti yeni kangoo da önceden varolan scenic şasesini kullandı
    fiatta varolan fiorinoyu büyütecektir
    bu kadar basit

herşey para eninde sonunda.
  • satış rakamları ortada kaç yıllık doblo hala zirvede... fiorinoyu büyütmeye gerek yok, mevcut doblo geliştirilip daha modern çizgilerle sunulabilir, zaten başarılı bir modelden bahsediyoruz... ayrıca dobloyu kangooyla falan kıyaslamak abes oluyor, biri kendini ispatlamış bir model diğeri kendini kabul ettirmeye çalışsada bir türlü tutunamayan bir model....

işte hafif ticaride satış rakamları...( 10 aylık toplam satışlar)

** FİAT DOBLO--------- 16.858

**FORD CONNECT----- 16.656

**FİAT FİORİNO-------- 10.578

**VW CADDY----------- 8.417

**OPEL COMBO-------- 3.518
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtnaim

satış rakamları ortada kaç yıllık doblo hala zirvede... fiorinoyu büyütmeye gerek yok, mevcut doblo geliştirilip daha modern çizgilerle sunulabilir, zaten başarılı bir modelden bahsediyoruz... ayrıca dobloyu kangooyla falan kıyaslamak abes oluyor, biri kendini ispatlamış bir model diğeri kendini kabul ettirmeye çalışsada bir türlü tutunamayan bir model....

opel kangoyu geçtimi yoksa

• iç mekanı hiç çekmeseler daha iyiymişo nasıl foto yha hiç bişy belli diil
    Araçta böyle zaten kaporta yok bişy yok kendini göstermiyoki.. Bu haliyle sadece performansını görsek bişeyler anlarız ama onun içinde video lazım tabi.. Hep beraber sabretcez,çıkmasını beklicez artık arkadaşlar napalım
  • Son 10 ay satış rakamları olduğu için OpeL'in Renault Kangoo'yu geçmesi çok normal.. Çünkü arabada 1999'da üretime başlanmasından beri pek bişey değişmedi.. Yüzü eskidi her sene cebinde akrep var gibi teker teker basit donanım yükseltmeleride tüketiciyi harekete geçirmeye yetmemekle beraber talebide düşürdü.. Dolayısıyla artık yüzünü bile görmekten sıkıldığı arabayı almadı millet
    Renault'u bir ticari araçta ilk defa bu kadar kararlı bi modelle görüyorum.. Yeni Kangoo Multix gerçekten güzel bir araç.. Doblo çıkana kadar Renault rahat uyur ama sonrasına pek ihtimal vermiyorum şahsen Hayırlısı olsun bakalım:)

quote:

Orjinalden alıntı: geremy

quote:

Orjinalden alıntı: dtnaim

satış rakamları ortada kaç yıllık doblo hala zirvede... fiorinoyu büyütmeye gerek yok, mevcut doblo geliştirilip daha modern çizgilerle sunulabilir, zaten başarılı bir modelden bahsediyoruz... ayrıca dobloyu kangooyla falan kıyaslamak abes oluyor, biri kendini ispatlamış bir model diğeri kendini kabul ettirmeye çalışsada bir türlü tutunamayan bir model....

opel kangoyu geçtimi yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 11 Kasım 2008; 15:08:27 >

• o resimlerdeki son hali değilmiş bunlar motor şanzıman denemek içinmiş tasarımını gizli tutuyorlar haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: multijet

o resimlerdeki son hali değilmiş bunlar motor şanzıman denemek içinmiş tasarımını gizli tutuyorlar haberiniz olsun

Bizde sandık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 14 Kasım 2008; 15:55:24 >
  • sevindirici bi haber :)
    quote:

o resimlerdeki son hali değilmiş bunlar motor şanzıman denemek içinmiş tasarımını gizli tutuyorlar haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasefa

sevindirici bi haber :)
    quote:

• quote:

o son resimlerden sonra midem bulanmıştı..
  • yeni doblo hakkında en doğru resim hangisi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

yeni doblo hakkında en doğru resim hangisi ??

• ön tamponu fiorino kadar böyük olmasa bari pijamayı göğüs altına çekmiş amcalar gibi duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRLAMADEMOKRAT

ön tamponu fiorino kadar böyük olmasa bari pijamayı göğüs altına çekmiş amcalar gibi duruyo

Gülmeye çalışan kurbağa gibi diyorum genelde ben ona ya. Üstüne basılmış gülmeye çalışan kurbağa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctrl_alt_del

FIORINO'NUN BÜYÜĞÜ OLMUŞ....

• Arkadaşlar gizlilik politikası nedeniyle bilgi veremiyorum ama doblo resimlerde görünenden çok ama çok farklı bir araç zaten o fotolarda görünen farlar ve torpido doblaya ayit değil.Sınıfında tartışılmaz lider olacak size çok emin konuşuyorum.Dediğim gibi dobloda olacak yenilikleri gizlilik politikası nedeniyle yazamıyorum.Avni Bey beni çok iyi anlamıştır.Araçtaki teknolajik gelişmeler sınıfında hiç bir araçta yok ve yapmakta akıllarına gelmemiştir zaten, buna caddy de dahil.Ben bile yeni dobloyu inceleyince hayrete düştüm.Motor seçenekleri ise muhteşem.Resimlere göre yorum yapmak yanlış olur zaten prototipteki arkadaşlar aracı kamufle etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Çok kişiyi kıskandıracak bir araç olucak....Bekleyelim ve görelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverver -- 19 Kasım 2008; 0:53:52 >
  • roverver hocam paylaşım için teşekkürler yeni dobloyu merakla bekliyorum :) prototiplerini görünce hayal kırıklıgı yaşamıştım şimdi içim rahat bekleyelim görelim :)
    quote:

Orjinalden alıntı: roverver

Arkadaşlar gizlilik politikası nedeniyle bilgi veremiyorum ama doblo resimlerde görünenden çok ama çok farklı bir araç zaten o fotolarda görünen farlar ve torpido doblaya ayit değil.Sınıfında tartışılmaz lider olacak size çok emin konuşuyorum.Dediğim gibi dobloda olacak yenilikleri gizlilik politikası nedeniyle yazamıyorum.Avni Bey beni çok iyi anlamıştır.Araçtaki teknolajik gelişmeler sınıfında hiç bir araçta yok ve yapmakta akıllarına gelmemiştir zaten, buna caddy de dahil.Ben bile yeni dobloyu inceleyince hayrete düştüm.Motor seçenekleri ise muhteşem.Resimlere göre yorum yapmak yanlış olur zaten prototipteki arkadaşlar aracı kamufle etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Çok kişiyi kıskandıracak bir araç olucak....Bekleyelim ve görelim....

• walla bende rahatladım:)
  • Ya zaten burası herkesin fikirlerini özgürce yazabileceği bir yer.. Birbirimizin fikirlerine saygılı olmazsak, bilgi paylaşımının ne anlamı var burda..
    Dostum lütfen biriniz büyüklük yapsın ve bu tartışmayı noktalasın burdaki insanlar bilgi almaya çalışıyorlar, kadın programına çevirmeyin
  • valla bukadar marka fanatikliği pes herkes her aracı eleştirir kaldıki bunda gocunacak birşey yok alperaella neyapmış kötü yönünü eleştirmiş olabilir bunda artniyet aramayalım çünki adamlar milyon dolarlar harcayıp sinama filmi yapıyor çıkıyor birkişi eleştirmen adı altında yerden yere vururyor yapımcı hiç birşey demiyor kaldıki üçkuruşluk araba için fanatiklik yapmayalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.