Şimdi Ara

Doblo 1.9 un vergısı ne kadardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslıkda yazdım gıbı doblo 1.9 almayı dusunuyorum ama wergısı hakkında bılgım yoq bılen varsa soyleye bılırmı
    Not:2004 ful orgınal etek vs her sey mewcut 16m dedıler ama vergısı nkdr bılen paylasırsa sevınırım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doblo 1.9 Vergi Bilgileri

Doblo 1.9 araç sahipleri için yıllık motorlu taşıtlar vergisi, aracın üretim yılına, yakıt türüne ve emisyon değerlerine göre değişmektedir.

1.9 Doblo Yakıt Türlerine Göre Vergi

• Dizel (JTD): 1.9 JTD motorlu Doblo araçların yıllık vergisi, emisyon değerlerine bağlı olarak değişmektedir.
    • Benzin: 1.9 benzinli Doblo araçlarının yıllık vergisi, genellikle dizel muadillerine göre daha düşüktür.

Üretim Yılına Göre Vergi

Doblo 1.9 araçlarının motorlu taşıtlar vergisi, üretim yılına göre de değişir. Genel olarak, daha eski model araçların vergisi daha düşüktür.

Örnek Yıllık Vergiler

İşte bazı yaygın Doblo 1.9 modelleri için örnek yıllık vergi miktarları:

• 2004 model Doblo 1.9 JTD: Yaklaşık 2.000 TL
    • 2005 model Doblo 1.9 JTD: Yaklaşık 2.100 TL

Güncel Vergi Bilgileri

Doblo 1.9 aracınız için güncel vergi bilgilerine, aracınızın ruhsatındaki "Yıllık Motorlu Araçlar Vergisi" bölümünden veya Vergi Dairesi Başkanlığı'nın resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Not: Bu bilgiler genel niteliktedir ve aracınız için geçerli vergi miktarı farklılık gösterebilir. Güncel ve kesin bilgiler için resmi kaynaklara başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 628 tl
  • tubo yanlışın var.

doblo 1.9 jtd motorların hacmi 1901cc üzerinde olduklarından sınırı aşmakta neticesinde korkunç bir vergi oranı ile karşı karşıya kalmaktadırlar,
    ayrıca 1.9tdi bir caddy 1900cc altında hacme sahiptir fark :

* 1.9 jtd doblo yıllık 946-TL (1-6 yaş)
    * 1.9 tdi caddy yıllık 628-TL (1-6 yaş)

birol001 bence 2 kere düşün hatta 1901 kere düşün
  • Fiat'ın 1.9 dizel motorları 1910 cc olduğundan, bir üst vergi dilimine giriyor.
  • Haklısın ya 1910 cc özür dilerim yanlış bilgi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

Fiat'ın 1.9 dizel motorları 1910 cc olduğundan, bir üst vergi dilimine giriyor.

Caddy de 1.9cc motor ama ruhsatta silindir hacmi 1896 olark geçtiği için alt vergi dilimine giriyor ...
  • 946 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.