Şimdi Ara

Do Squats Türkiye Powerlifting Şampiyonası özeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, ilk yarışma performansım hakkında bir konu açmak ve yorumlarınızı almak istedim. Aynı zamanda genel olarak powerlifting ve Türkiye'de powerlifting konuları hakkında merak edilen, insanların kafasına takılan bazı şeyleri cevaplayabileceğimi düşünüyorum. Kaldırdığımız ağırlıklar Türkiye rekoru falan ama dünya ile kıyasladığımızda yetersiz kalıyor, ayrıca yarıştığım siklet çok rekabetçi değildi diğerlerine kıyasla. Bu yüzden 1. olabildim.

Siklet -66kg

Squat: 180kg
    Bench: 107kg
    Deadlift: 210kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 14 Şubat 2021; 10:33:10 >

• tebrik ederim spor geçmişi kaç yıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidüsün

tebrik ederim spor geçmişi kaç yıl acaba?
    Teşekkürler, kasım 2017'den beri ağırlık kaldırıyorum. Ondan önce kendi çapımda bisiklet vs. sürüyordum ama ağırlık kaldırma gibi düzenli yapmadım hocam.
  • deadlift niye sayılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: white4343

deadlift niye sayılmadı
    Onu ben de merak ediyorum hocam, hakemlere sordum sonradan, tatmin edici bir cevap vermediler. IPF kural konusunda en katı olanı o yüzden fazla üstüne düşüp görevlileri kıl etmek istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 21 Şubat 2019; 1:8:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ass to grass yapmasan squat +20,powerlifter olupta ass to grass yapan bi seni gördüm galiba,stretch reflexi paralelin biraz altındanda alabilirsin bence
    Deadliftte heralde shrug yaptığını falan mı düşündüler hareketin en tepe noktasında anlamadım good lift bence
    Bu arada kesinlikle sumoyu denemelisin hazır yarışmada bitti,ufaktan dene bence
    Güzel performans,bende 1-2 seneye falan katılmayı düşünüyorum ama bench çok kötü :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

Ass to grass yapmasan squat +20,powerlifter olupta ass to grass yapan bi seni gördüm galiba,stretch reflexi paralelin biraz altındanda alabilirsin bence
    Deadliftte heralde shrug yaptığını falan mı düşündüler hareketin en tepe noktasında anlamadım good lift bence
    Bu arada kesinlikle sumoyu denemelisin hazır yarışmada bitti,ufaktan dene bence
    Güzel performans,bende 1-2 seneye falan katılmayı düşünüyorum ama bench çok kötü :d
    Hocam ipf diye derinliği hiç riske atmayayım dedim. Ne kadar kaldırdığınız önemli değil bence, herkes katılabiliyor ve keyifli bir ortam tavsiye ederim. Dediğiniz gibi hocam bu haftadan itibaren sumo ve low bar calısmalarına baslıyorum. Bench konusu farkettiyseniz bende de aynı, video koyma gereği bile duymuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Squats

Hocam ipf diye derinliği hiç riske atmayayım dedim. Ne kadar kaldırdığınız önemli değil bence, herkes katılabiliyor ve keyifli bir ortam tavsiye ederim. Dediğiniz gibi hocam bu haftadan itibaren sumo ve low bar calısmalarına baslıyorum. Bench konusu farkettiyseniz bende de aynı, video koyma gereği bile duymuyorum

Alıntıları Göster
    65 sikleti için iyi bence,benim şu an 80kg de 80 1rm :d
    Bench zaten kötü,birde bunun üstüne sol rotator cuff'ı incittiğim için üst vücut çalışmayı bırakmak zorunda kaldım,gene düşecek allahın belası bench

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

65 sikleti için iyi bence,benim şu an 80kg de 80 1rm :d
    Bench zaten kötü,birde bunun üstüne sol rotator cuff'ı incittiğim için üst vücut çalışmayı bırakmak zorunda kaldım,gene düşecek allahın belası bench

Alıntıları Göster
    Gecmis olsun hocam umarım hızlı atlatırsınız. Bench nankör bi hareket gercekten, gelismesi ve koruması cok cok zor squ ve deadlifte gore bence.

• Yarasin tosunuma... Masallah... Basarilarinin devamini dilerim...

• Tebrik ederim. Süper.
  • Teşekkürler :)

Arkadaşlar dediğim gibi genel olarak powerlifting veya Türkiye'de powerlifting nasıldır vs. konularında sorabilirsiniz. Powerlifting'e başlamayı düşünen, merak eden arkadaşları bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.