Şimdi Ara

DNS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir modemden 4 bilgisayar bağlanıyoruz ve çoğu zaman interete girmiyor ama belli bir süre sonra giriyor. 4 bilgisayarda da aynı problem var. Ben kendi bilgisayarımda bir forumda bulduğum yönetimi denedim ve şimdi hiç bir şekilde girmiyor ve sorun çözmeye girdiğimde de başlatılamadı diyor. Yaptığımda windows 8'de compmgmt.msc 'den Hizmetlere girdim oradan da dns işlemci özelliklerine oradan da değiştirdiğim oturum açma bilgilerini otomatik yaptım salak gibi. bu seferde Network Services yazdığımda geçerli parola giriniz yazıyor. Herşeyi yaptım driverları sildim wirelessın ama tekrar aynı sorun oldu. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. Daha dün aldım bilgisayarı bide

• yok mu bilen arkadaşlar araştırıyorum ama çözüm bulamıyorum
  • sorunu düzgün anlatır isen,sana güzel bir çözüm önerebilirim. herneyse. anlaşılan o ki senin network bağlantında bir sorun var. sorun;4 bilgisayarın aynı anda bağlanması olabilir. modemin bant genişliğini ayarlamamış olabilirsin,veya güvenlik veya da NAT,bilmiyorum. ya da sorun direk olarak arkadaşlarından veya o bilgisayarlardan kaynaklı olabilir. modem ayarlarını sıfırlayıp,tekrar deneyin. hatta modemi tekrar kurun. eğer hala olmazsa,hem modemi yeniden kurun hemde bilgisayarlara format atın. tekrar aynı sorun olursa,teknik servise danışabilirsin.
  • ip çakışmasından kaynaklanıyor.. tüm cihazlara elle ip veriniz..
  • Teşekkürler yardımlarınız için format attım ve 2 bilgisayarın dnsi değiştirdim sorun çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN PROBLEMİ
    17 yıl önce açıldı
    IP Sorunu
    6 ay önce açıldı
    [ÇÖZÜLDÜ] Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.