Şimdi Ara

dns önbelleği zehirleme saldırısı algılandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu nedir arkadaşlar?bilgisayarı formatlayalı 1 ay oldu ve yaklaşık 3 haftadır bu sorunu ara ara yaşıyorum.bilgisayar internete bağlanmıyor yada bağlanıyor ama sınırlı erişim diyor.operayı açmaya çalışıyorum ve bir uyarı çıkıyor "internetteki bir sayfa bilgisayarınızdan veri almak istiyor.biz bunu engelledik,devam etmek için tıkla" diye

bazen de eset uyarı veriyor"dns önbelleği zehirleme saldırısı algılandı" diye

bu sorunların hepsi ara ara oluyor.yani 1 gün hiçbir şey olmazken başka bir gün sorun çıkıyor,ertesi gün tekrar sorun yok.

sorun nedir sizce?

• Bir çeşit kötü yazılım bulaşmış ve bilgisayarınızın ayarlarını değiştiriyor. Başka bir antivirüs programıyla taramayı deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

bu nedir arkadaşlar?bilgisayarı formatlayalı 1 ay oldu ve yaklaşık 3 haftadır bu sorunu ara ara yaşıyorum.bilgisayar internete bağlanmıyor yada bağlanıyor ama sınırlı erişim diyor.operayı açmaya çalışıyorum ve bir uyarı çıkıyor "internetteki bir sayfa bilgisayarınızdan veri almak istiyor.biz bunu engelledik,devam etmek için tıkla" diye

bu sorunların hepsi ara ara oluyor.yani 1 gün hiçbir şey olmazken başka bir gün sorun çıkıyor,ertesi gün tekrar sorun yok.

sorun nedir sizce?

evde kac pc var hocam ?

eset hangi sürümü yüklü
    ESET bazen modemden gelen paketleri tanıyamayıp tehlikeli olabilir diye bir uyarı verebiliyor. Sizin gönderdiğiniz bilgilerde de bu gözüküyor. 192.168.2.1 (modem) den gelen dns paketleri için böyle bir uyarı vermiş önemsemeyini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 26 Temmuz 2012; 12:03:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

quote:

bu nedir arkadaşlar?bilgisayarı formatlayalı 1 ay oldu ve yaklaşık 3 haftadır bu sorunu ara ara yaşıyorum.bilgisayar internete bağlanmıyor yada bağlanıyor ama sınırlı erişim diyor.operayı açmaya çalışıyorum ve bir uyarı çıkıyor "internetteki bir sayfa bilgisayarınızdan veri almak istiyor.biz bunu engelledik,devam etmek için tıkla" diye

sorun nedir sizce?

evde kac pc var hocam ?

eset hangi sürümü yüklü
    ESET bazen modemden gelen paketleri tanıyamayıp tehlikeli olabilir diye bir uyarı verebiliyor. Sizin gönderdiğiniz bilgilerde de bu gözüküyor. 192.168.2.1 (modem) den gelen dns paketleri için böyle bir uyarı vermiş önemsemeyini

evde 3 pc var.

eset smart security 5 yüklü

esetin verdiği uyarı ise aynen şu şekilde "dns önbelleği zehirleme saldırı algılandı" bu başlığıydı ve "uzak ip adresi 115812....bla bla"

• Evdeki pc otamatik ip mi aliyor yoksa sen elle ayri ip atadin mi ayrica sana pm attim bakarsan özel mesajlarina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik mi ip alıyor bilmiyorum ama ben hiç karıştırmadım oraları

bu arada bakıyorum özel mesaja teşekkürler
  • Ağ destekli güvenli modda açıp combofix ile tarat pc yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

otomatik mi ip alıyor bilmiyorum ama ben hiç karıştırmadım oraları

Bütün pclere elle ip ata hepsine degisi degisik

• quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

quote:

otomatik mi ip alıyor bilmiyorum ama ben hiç karıştırmadım oraları

Bütün pclere elle ip ata hepsine degisi degisik

zahmet olmazsa nasıl yapacağımı anlatır mısınız?
  • suan mobildeyim pc ye gecince anltirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.