Şimdi Ara

Dmsn Ayarları- Kullananlar Lütfen Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dmsn kurdum. yalnız mesajlajmaya başladığımda bağlantı kopuyor. hatta o andan sonra internete dahi giremiyorum. takii modemi kapatıp açana kadar.

şimdi Dmsn de bazı ayarlamalar verilmiş. mutlaka yapın diye

quote:

Oturumumu açtım şimdi hangi ayarları uygulamam gerekiyor ?

Ben size standart yapacağınız ayarları yazıyorum ( bunları mutlaka uygulayın ) :

DMSN Messenger üzerindeki ayarlar :

+ VIEW bölümünde

*SHOW FRIENDS : By MSN name
    *CONTACT LIST : Sort on status
    *SHOW OFFLİNE CONTACS
    *OTHER : tabbed chat ve Show tooltips işaretli
    * Skins ve Icons seçenekleri sizin zevkinize kalmış.

+ Options kısmı ( Actions kısmındaki degil )

*CHAT CONVERSATION : Show time in conversation ve Log convertions kısmı işaretli.
    *CONTACT LIST : Expand groups on login ve Show status in list kısmı işaretli.

+ A.OPTIONS bölümünde

*Contact List : Show when someone removes me ve Check for blocking kısımları işaretli.

bakıyorum bu ayarların yerini bulamıyorum..

bu arada avast acaba bu programı engelliyor mu diye düşünüyorum??

kullananlar lütfen bir yardımcı olsun.

bu arada karşımdaki konuşmaya başlayınca kopuyooo

diyorki bilmem connectör hatası mı neee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rechal -- 19 Şubat 2006 12:35:51 >

• arkadaşın dmsn konusunu açması ii oldu. ben de şeyi sorcaktım: IP adresi nasıl alınıyo? ben beceremedim
  • @mufat

arkadaşım bildiğim kadarıyla onu dosya alıp verirken öğrenebiliyorsun
  • @heerdeem

Ben de dosya atarken denedim ama olmuyo /lookup yazıyoduk galiba denedim ama olmadı
  • ip için dosya gönderince otomatik ekranda yazıyor olmalı eski sürümlerinde böyleydi.
    bir başka konu dmsn kullanmak pek akıl karı değil java tabanlı sistemi fazla yoruyor ve dediğin gibi bağlantıda problemler oluyor kopmalar yaşanıyor bunun ayarlarla ilgisi yok eskidende vardı bu hatalar.
    son söylemek istediğimse dmsn nin tanıtımını yapan siteler kullanımdan kaldırılmış bir çok özelliğini hala varmış gibi ifade etmekte o nedenle bazı açıklamaları dmsn de bulamamnız normal.
  • ben dmsn kullandım, avast'ta kurulu pc'imde hiç bir engel olmadı, hiç bir ayarda yapmadım, gayet güzel kullandım yani, türkçe paketinide indirdim onu kurdum dmsn'in, bir problem yaşamadım yani, bunlar da ne ayarı nerden çıktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım senin bağlantında sorun var demek ki
    bağlantı için ayrı bir ayar yapmıyorsun
    o ayarlar ise sadece görünüm ayarlar..
  • hocam güzel söylüyorsunda normal msn de babalar gibi giriyorum, internet sayfalarında dolaşıyorum

ama dmsn ye girince kilitleniyor.

sonrada değil mesajlaşmak internette dahi tıkanıyoo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.