Şimdi Ara

DMS (Bu Kadar Kalitesiz Olamaz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veri yazmak icin 5 tane DMS aldım, fiyatı baya cazip gelmisti. Aslında Verbatim kullanırdım ama DMS'i de denemek istedim ki istemez olaydım.
    Eve geldim 2* hızda 5 dvd'ye veriyi yazdım ve 3'u Can't read disc hatası verdi. Verbatimde daha once bu sorunu hic yasamamıstım.(40'a yakın DVD yazdım daha once)

Kısaca Xbox icin veri yazıcaksanız DMS'den uzak durun.

Not: Yonetici akides bu veri film de olabilir muzik de olabilir lutfen onyargılı olmayalım.

• DVD yazarken bilgisayarda başka bir şeyler yapıyordunuz, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

DVD yazarken bilgisayarda başka bir şeyler yapıyordunuz, değil mi?

Image burn ile asıl büyük dosya yerine birkaç kilobaytlık img dosyası yazılıyor tek fark bu.

Ben sorunu yanlış anlamışım sanırım

Hocam bu arada uyardığın için sağol. Gerçekten Verbatim'den şaşmayın diye boşuna demiyorlarmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Mayıs 2010; 21:00:38 >
  • quote:

Bilgisayarın 30dk boyunca gerceklestirdigi tek islem DVD yazmaktı.
  • quote:

verbatim disc yazarken ilk başlarda pc'de hiç bi işlem yapmazdım.
    hatta acık program bile bırakmazdım.ondan sonra dedim bi msn'i acıyım bi siteye girim derken normalde
    kullandığım gibi kullanmaya başladım pc'yi dvd yazarken.
    hiç bişey olmuyor bende 20'e yakın dvd yazdım allah bozmasın daha tek kaybım yok
  • Yaklaşık 300'den fazla oyun yazmışımdır farklı medyalara.

DMS kullanmadım hiç o yüzden bilemicem nasıl olduğunu ama ANV, Decodisc ve Maxell markaları kullandım.

Decodisk: 20 adet gibi birşey yazdım 2 tanesi problemli çıkmıştı.
    Maxell: 10 adet gibi yazdım hiç birinde problem olmadı.
    ANV: 150 ve üzeri yazdım en fazla 5 tanesinde problem olmuştu ama o da ISO'dan kaynaklıydı sanıyorsam. ANV aldımmı 50'li alıyordum.

Eğer uygun fiyatlı istiyorsanız ANV markasına yönelin derim benim aldığımda yani yaklaşık 8-9 ay önce tanesi 1.75krs idi.

Verbatimden şaşmam derseniz bir sitede linki vardı 100 tanesi 170TL gibi bir fiyat yani tanesi 1.7TL'e geliyor. ANV'den daha ucuza ama toplum alımlarda bu böyle maalesef ben eğerki konsol alırsam kesinlikle verbatimi alacağım sitedeki.
  • Diamond diye bir marka var, gayet uygun fiyatı önerir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verbatim'den şaşmayın 50 adet veri yazdım tek kayıp yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostleon -- 11 Mayıs 2010; 22:09:56 >
  • quote:

Diamond diye bir marka var, gayet uygun fiyatı önerir misiniz?

Diamond = DMS zaten. Dmsden uzak durun. Oldukça kalitesiz dvdleri var. Verbatim ve Iomega öneririm. Hepsiburada da 10'lu Iomega 19.5 lira...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Image burn ile asıl büyük dosya yerine birkaç kilobaytlık img dosyası yazılıyor tek fark bu.

Ben sorunu yanlış anlamışım sanırım

Hocam bu arada uyardığın için sağol. Gerçekten Verbatim'den şaşmayın diye boşuna demiyorlarmış :)

Ne demek hocam sorun degil.
    Bundan sonra maxipaket.com'dan 50'lik verbatim almayı dusunuyorum.

+Tesco'yu da oneririm 5'li paket 11tl. 10 tane Tesco DL DVD yazdım hicbir sorun cıkmadı.
    Gecenlerde 50 adet 4.7 gb'lık DVD'sini aldım %50 indirimden 10 tl ye geldi. Kipa'da bulabilirsiniz Tesco'ları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyftn -- 11 Mayıs 2010; 22:30:47 >

• valla ben çatır çatır yazdırıp oynuyorum kardeş problem dms değil bana kalırsa.
  • Bazı DVD-RW'ler nedense dvd seçiyor.Sony DVD-RW ile verbatim hariç bütün dvd'lerde sorun yaşadım.10'luk pakette kesin 3 tanesi çöpe gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

valla ben çatır çatır yazdırıp oynuyorum kardeş problem dms değil bana kalırsa.

Dedigim gibi daha once 40'a yakın DVD yazdım. (Verbatim-Tesco)
    Aynı DVD-Writer, aynı islemler, aynı program.

http://sikayetvar.com/sikayet/no/392950/g/DMS%C2%92den+Sorunlu+Dvd%C2%92ler

Not: Sikayeti yazan kisi ben degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyftn -- 11 Mayıs 2010; 22:38:24 >
  • Her Dvd-Writer DVD seçer lg vardı bende tescoyu hiç çekmiyodu verbatimi yarım yamalak çekiyodu samsung aldım tescoda verbatimde sorunsuzdu diğer markalarıda en kısa sürede deniycem

Verbatim:30-35 Veri çekdim 0 Sorun
    Tesco:1 Veri çekdim 0 Sorun
  • dms yazarken sorun olmuyor da xbox zorlanıyor okuren. Sebebi de toz. kalitesiz medyaya tozlar resmen yapışıyor,xbox okyamıyor.
  • sony kullanmıştım bir ara 10 tane kadar hepside çatır çutur çalışıyordu xboxta sorunsuz
  • Iomega marka DVD kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Diamond diye bir marka var, gayet uygun fiyatı önerir misiniz?

Diamond = DMS zaten. Dmsden uzak durun. Oldukça kalitesiz dvdleri var. Verbatim ve Iomega öneririm. Hepsiburada da 10'lu Iomega 19.5 lira...

Dostum Naber...
    Diamond Kesinlikle Öneririm, Yaklaşık 200 Tane (Belki de Daha Fazla) Kullandım...
    İçinden Benim Hatam veya ISO dan Kaynaklanan Hataların Dışında En Fazla 5 Tanesi Yanmıştır...
    Fiyatı da Çok Uygun 10 lu Paket 12.5-13.5 TL Arasında Değişiyor...

• Bence kesinlikle ve kesinlikle Verbatim.

Şahsi önerim Kipa-Tesco DL DVD den kesinlikle uzak durun. Xbox ı ilk aldığım gün yani geçen ay ilk gün hemen DL DVD ararken Tesco da DL DVD bulup hemen almıştım 10-15 tane. Yarısını yazamadı bile. Tam benin DVD Writer da mı problem var d,y edüşünmüştümki 2 gün sonra aldığım Verbatim le öyle olmadığını gördüm. 0 kayıpla yazdım sonraki 10-15 dvd yi. Vede yazarken surf vb. işlemleri hiç durdurmadım bile.
  • LG writer ile Verbatima bombaladigim her sey sorunsuz yazildi.. 0 Fire verdi.
    Ama artik HDD ye install oldugu ve cihaz sadece bir kez cd ye (okuma anlaminda install ederken) ihtiyac duydugu icin verbatimi birakip gecen gun Memorex ismarladim (10xMemorex = 7.20 Euro) (Verbatim 10x=13 euro). Geldi simdi.. Ilk firsatta bombalayacam bakalim sonuc ne olucak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.