Şimdi Ara

Dma Elektrikli Otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-otomobil-dma-toyota-corolla-elektrikli-otomobil-hasarsiz-404689309/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Sahibinden.com' da gezinirken dikkatimi çekti. Yerli elektrikli otomobilden hayır çıkacağı yok. Hazır %100 yerli elektrikli motorlu araç varken tercih edilebilir bir araç gibi gözüküyor.

Dma' nın kendi sitesinde modelleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler mevcut. Yeni kasa Corolla'lar var ve 400 kilometre menzili var 2.5 saatte full şarj oluyor. İstediğiniz bir yere ücretsiz olarak şarj istasyonu kuruyorlar. Bakım derdi yok,mtv derdi yok,mazot derdi yok. 9 tlye full şarj oluyor.

Ayrıca bu araçların hak ettiği ilgiyi görmediğini düşünüyorum. Forumda reklamını yapmak gerekti diye düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi tamam da 50-55 bin piyasası olan araca 97.000 fiyat çekmek nedir?
  • Buna 97 bin verirsem yapacağım tasarrufun ne anlamı kalacak ?
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Amaç yerli üretimi desteklemek enerjide dışa bağımlılığı azaltmak olmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: xtypeee

İyi de Hocam uçuk fiyat resmen bu.
  • Benim hala daha anlamadığım şey işte bu. Devlet ne yaptı? Saab 9-3'ün üretim haklarını aldı. Logoyu farı değiştir, çak DMA'nın motorunu al sana yerli araba. Bu kadar mı zor yahu?
  • quote:

Tamam da bu fiyata olmamalı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet fiyat yüksek ama bildiğiniz gibi elektrikli araçlarda da ötv ödüyoruz. Devletin elektrikli araçlara olan ötvyi kaldırması lazım ki yerli üretim teşvik edilsin.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Hocam amaç göz boyama en başından belli.

• Menzil-performans-fiyat-kalite olarak bakınca pek makul tarafı kalmıyor. Bugün tesla'nın patentleri kullanıma açık, elektrikli otomobil pratikte uzaktan kumandalı araçtan farksız, bir dolu pil güçlü motorlar vs vs. Bu imkanlara ulaşım kolayken böyle ciddi ciddi bedelinin yanında sunduğu teknoloji çok eski olan bir şeyi kim ister? Menzili geçelim hadi neticede pil depolamasının maksimizasyonu düşünülerek üretilmiş bir karoser yok ama verimli ve güçlü bir motor olabilirdi pek tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Bence Türkiye şartları için gayet yeterlibir motor.

• quote:

Evet fiyat yüksek ama bildiğiniz gibi elektrikli araçlarda da ötv ödüyoruz. Devletin elektrikli araçlara olan ötvyi kaldırması lazım ki yerli üretim teşvik edilsin.

Keşke Hocam keşke...

• dma kendisi kaça satıyor sıfırlarını?
  • xtypeee X kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş ya da başka biri bilemiyorum teslatürk'e girerseniz orada bir yazısı olacak dma aracı olan biri. Menzil o kadar az ki yazı sahibi bile arabayı anlatırken restorana yemeğe girdiğinde bile şarja bağladığını belirtiyor, göz önündeki elektrikli araçlar gibi bir menzili yok Türkiye şartları için fazlasıyla yeterisiz kalıyor haliyle. Gündelik yaşamda az km yapılıyordur orası ayrı ama hafta sonu şehrin dibindeki bir yere bile gidemeyeceğiniz bir araç. Zaten şehir içi geziliyor olsa yaris hybrid yeterli bir araç. Kısacası 3.parti be geleceği muğlak ederinin 2.5 katı fiyata sahip eski bir aracın elle tutulur bir yanı görünmüyor. Size sunduğu teknoloji iddiası da çok eski nesil, sadece yapmaya çalıştığı şey takdir edilir ama daha fazlası olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    400 kilometre menzil az mı sizce ?

• Experimentation E kullanıcısına yanıt
    şuanki fiyatı 59000usd. 3 yıl / 100000 km garanti. ömür boyu batarya garantisi veriyor.
  • Bilgisi olmayıp fikri olanlar derneği toplanmış

• Eski kasa DMA corolla sahibiyim araç 2012 model. 2.el aldım 25k km idi şu an 2.5 yılda 103k km oldu. Ben yorum yapan arkadaşlara bişey demiyorum ama araç gerçekten başarılı kışın bir şarj ile Ankara'da 200km yazın 230-260 km arası yapabiliyorum. İçindeki ıvır zıvırlar pahalı. Piller, evc, invertör , şarj ünitesi , fren vakum pompası daha bilmediğim bir sürü ıvır zıvır. örneğin benim aracımda 112 adet 3.6V 100Ah lityum-ion bataraya var bataryanın tanesi 135USD. Bu kadar km dir biniyorum satış sonrası destek müthiş. Satış sonrası sorumlusu Yalçın Tonyalı Beye tekrar teşekkür ederim.Hele istenbul'da olsam oooo. Adamlar bir problem olduğunda benim için Ankara'ya eleman gönderip kapımın önünde sorunu hallediyorlar yok böyle bir hizmet. Ben memnunum diğer bütün araçlarımı sattım.

Daha önce yazdığım açıklamaları tekrar etmemek için isteyen buyursun okusun. https://forum.donanimhaber.com/dma-elektrikli-otomobil--96851838

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 22 Şubat 2018; 12:6:4 >

• vedatkerem V kullanıcısına yanıt

Adamlar bir problem olduğunda benim için Ankara'ya eleman gönderip kapımın önünde sorunu hallediyorlar yok böyle bir hizmet.

sana gelen eleman içten yanmalı araba ile geliyordur. bu açıdan çok üzücü bir teknoloji... ama param bol olsa muhakkak alırım hoby olarak..

• DMA İSTASYON 05358855753

Dma Elektrikli Otomobil

Dma Elektrikli Otomobil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.