Şimdi Ara

DM800 clon'da AKVARYUM kanalları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

DM800'de akvaryum kanallarını nasıl izleyebilirim? Akvaryum kanalları hazır olan bir 'kanal listesi' ni cihaza atmam yeterli olur mu yoksa akvaryum kanalları 'kanal listesi'nde olsa bile ayarlardan birşeyler yapmak zorunda mıyım izleyebilmek için?

Çok teşekkürler

şimdiden teşkkür ederim iyi günler
  • azbox cccam konusunda sorun yaşatıyor, çok stabil değil kim ne derse desin ben stabil kullanamadım. Aynı server'i dm800 de sorunsuz takılmasız kullanıyorum. onun haricinde nmt özelliği, youtube özelliği, wireless özelliği, pvr özelliği, dahili ve harici hdd performansı gayet süper

dm800 alacaksanız mutlaka ama mutlaka orjinal alın benim gibi klon almayın. eğer orjinal alırsanız hangi yazılımı yüklerseniz yükleyin sorun yaşamazsınız. Klonlarda pach li olanları bulup yüklemeniz gerekiyor ve parçaların orjinale göre dandik olması nedeniyle flash vb problemler yaşayabiliyorsunuz.

bana göre en güzel çözüm orjinal dm800 (1000 tl) + egreat r1 (200 tl). receiver server konusunda bulabileceğin en stabil makina, egreat r1 de nmt olarak en hızlı ve ekonomik.

özellikle, orjinal dm800'de, plug-in ve ayarları bilen birini bulup yaptırabilirsen makinenin yapmayacağı yok (youtube, torrent, akvaryum, web browser vb....)

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutkececi

azbox cccam konusunda sorun yaşatıyor, çok stabil değil kim ne derse desin ben stabil kullanamadım. Aynı server'i dm800 de sorunsuz takılmasız kullanıyorum. onun haricinde nmt özelliği, youtube özelliği, wireless özelliği, pvr özelliği, dahili ve harici hdd performansı gayet süper

dm800 alacaksanız mutlaka ama mutlaka orjinal alın benim gibi klon almayın. eğer orjinal alırsanız hangi yazılımı yüklerseniz yükleyin sorun yaşamazsınız. Klonlarda pach li olanları bulup yüklemeniz gerekiyor ve parçaların orjinale göre dandik olması nedeniyle flash vb problemler yaşayabiliyorsunuz.

bana göre en güzel çözüm orjinal dm800 (1000 tl) + egreat r1 (200 tl). receiver server konusunda bulabileceğin en stabil makina, egreat r1 de nmt olarak en hızlı ve ekonomik.

özellikle, orjinal dm800'de, plug-in ve ayarları bilen birini bulup yaptırabilirsen makinenin yapmayacağı yok (youtube, torrent, akvaryum, web browser vb....)

açıklamaların için çok teşekkür ederim
    iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.