Şimdi Ara

DLNA Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • w5720 kullanıyorum. DLNA nedir? Nasıl kullanılır? Sistemi nasıl kurulur?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 15 Şubat 2010; 20:56:28 >

Kuruluş amacı, ev içersindeki ağlarda kullanılan ve farklı firmalar tarafından üretilen elektronik cihazların bir standart dahilinde üretilip birbirlerine uyumlu hale getirilmesidir. Bu sayede kullanıcılar farklı firmalar tarafından üretilmiş cihazları ev içi ağlarında problemsiz ve kesintisiz bir biçimde kullanabilmektedirler.
    kaynak:vikipedi
  • DLNA özelliğini kullanabilmeniz için, evinizde DLNA özellikli bir bilgisayar ile modeminiz vasıtasıyla ağ kurmanız gerek. sanırım ayrıca dlna için en az windows media player 11 yüklü olması gerekiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

w5720 kullanıyorum. DLNA nedir? Nasıl kullanılır? Sistemi nasıl kurulur?
    Teşekkürler

DLNA özelliğini kullanabilmeniz için, evinizde DLNA özellikli bir bilgisayar ile modeminiz vasıtasıyla ağ kurmanız gerek. sanırım ayrıca dlna için en az windows media player 11 yüklü olması gerekiyor.

Bugun teknosada bu soruyu ben de sordum..Bana da bu cevabı verdiler.. DLNA özelliğinin bilgisayarımda olup olmadığını nasıl anlarım.Netten Media player 11 indirsem olur mu ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.