Arkadaşlar görev yöneticimde dikkatimi çeken bir işlem olan DllHost.exe hakkında ufak bir araştırma yaptım bazı kaynaklar sistem dosyası olduğunu belirttiği gibi bazı kaynaklarda keylogger olduğu belirtilmekte. Sizler bunun ne olduğunu biliyormusunuz biliyorsanız yada sizdede varsa yazarmısınız bu bilgisayardan banka hesaplarına falan giriş yapıyorum. Şifreler hackerların ellerine geçmesin keyloggermıdır bu şimdi nedir kurtulma yolu varmıdır ?
Merhaba,
Eğer dllhost.exe c:\windows\system32\'nin içindeki değilse ve görev yöneticisinde kullanıcı adında SYSTEM, Local Service ya da Local System değil de başka bir kullanıcı adı yazıyorsa tehlikelidir, hemen işlemi sonlandırın ve bilgisayarınızı güvenli modda tam tarama yaptırın.
Aramalarda system32 altında görünüyor. İçimede kurt düştü şimdi o kadar şifre giriyorum kaç gündür keyloggersa çok ciddi kayıplar yaşarım. Ara sıra kendi çalışıyor kapanıyor genellikle ram'de 20 mb kullanıyor. İzliyorum görev yöneticisini
System32 de çalışıyorsa kuruntu yapmayın. Yok içim rahatlasın diyorsanız, bilgisayarınızı güvenli modda açın ve tam tarama yapın.
Tamam yarın yapıp. Geri dönüş yapacağım biraz daha takip ediyim sistem işlemlerini.