Şimdi Ara

DK hakkında soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 2 tane sorum var yardım edenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

Birincisi, google dan rotasyon arıyorken hep görüyorum "diseases up" diye ama nedir anlamadım. Ne skill olarak gördüm nede talent vs. Bu şeyi yazan icy touch, plague strike atın disease olsun adam falan mı demek istiyor yoksa başka birşeyler mi var.

İkincisi Festering Strike ne işe yarıyor damage verme dışında. Yada Frost DK için gereklimidir?

Hayır DK rotasyon sormayacağım başıma neler geleceğini biliyorum...

Şimdiden teşekkürler.

• 1.sorun için adam disease olsun debufflar öncelikli demek istiyor bende bayaa ilk zamanlar uğraşmıştım anlamak için.

2. soruna cevap veremeyeceğim üstadlar var onlar daha iyi anlatır sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 13 Mart 2012; 21:37:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

1.sorun için adam disease olsun debufflar öncelikli demek istiyor bende bayaa ilk zamanlar uğraşmıştım anlamak için.

2. soruna cevap veremeyeceğim üstadlar var onlar daha iyi anlatır sanırım

Peki teşekkürler bende üstadları bekliyorum o zaman :)
  • 1- Diseases up demek diseaselerin hep targetının üstünde olması demektir. Yani her zaman disease biterken kullanmak gerekli ve pve olsun pvp olsun ilk önce diseaseleri atman gerekli.

2- Hatırladığım kadarıyla blood ve frost runeları death rune a çeviriyor ve Chains of ice ve diseaselerin süresini bir miktar uzatıyor (bu skiller hariç başka skillerde olabilir tam hatırlamıyorum). Ama 2-3 defa kullandıktan sonra artık kullansan bile süreler uzamaz ve pvp için konuşuyorsan frost dk için gereksiz. Pve için bir şey diyemem.
  • disases up demek frost fever ve blood plague'nin targette daime bulunması demek.
    frost fever'i icy touch veya (frost isen) howling blast ile.blood plague'i ise,plague strike ile vuruyorsun.
    Outbreak skill'i ise,targete 2sinide uygular ama 1 dakika cooldown'u bulunur.
    Festering strike ise,az bir damage ile target üzerinde ki frost fever ve blood plague'i uzatır. pve için konuştum,chains of ice'ın da süresini uzatıyor.
    Frost isen kullanmanı önermem.Ama unholy isen 2 global cd yemektense 1 gcd yersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 14 Mart 2012; 5:33:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN hakkında birkaç soru
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.