Şimdi Ara

DJI ROMO S/A/P KULLANICILAR KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli DJ Romo S/A/P Kullanıcıları Hoşgeldiniz.

Azınlık grubuz ancak kalitemiz ortada. Yedek parça temini, sorunlar, çözümler , fiyat takibi v.s. konu üzerinde birbirimize destek olabiliriz.

DJI ROMO P DJI ROMO A DJI ROMO S

5000 Pascal | Ultra Kuvvetli Emiş Gücü

9 kanatlı metal fan ve optimize edilmiş hava akışı tasarımına sahip yüksek performanslı motor,25.000 Pascal’a

kadar güçlü emiş ve saniyede 20 litreye kadar hava akışı sağlar, böylece tozu kolayca

yakalayarak gerçekten derinlemesine temizlik sunar.

Büyük Ev Aletleri ve Dolapların Altı

Duvar Köşelerinin Etrafında

Masa ve Sandalye Ayaklarının Etrafı

DJI ROMO S/A/P KULLANICILAR KULÜBÜKARACASULUyoutube
    DJI'ın robot süpürgesi ile tanışın! #DJIROMOSerisi #DJIROMOP evinizi anında üst seviyeye taşıyacak. Amiral gemisi sınıfı dronlardan ilham alan ileri algılama ve elektro-mekanik teknolojiyi bir araya getirir. Gelişmiş sensörleri ve akıllı algoritmaları sayesinde ROMO P, sert zeminlerde ve halılarda derinlemesine ve kapsamlı temizlik sunarak hiçbir noktayı ihmal etmez. Ayrıca, akıllı kendi kendine temizleme sistemi bakım işlemlerini otomatik olarak halleder ve size minimum çabayla tertemiz bir evin keyfini çıkarmak kalır. #DJIROMOA ve #DJIROMOS, etkileyici bir tasarımı güçlü performansla birleştirir. Amiral gemisi dronlardan ilham alan ileri algılama ve elektromekanik teknolojileri sayesinde, gelişmiş sensörleri ve akıllı algoritmaları ile sert zeminler ve halılarda derin ve kapsamlı temizlik sunar, hiçbir noktayı gözden kaçırmaz. Ayrıca akıllı kendini temizleme sistemi, bakım işlemlerini otomatik olarak gerçekleştirerek minimum çabayla tertemiz bir evin keyfini sürmenizi sağlar. Drone Teknolojisinden İlham Alınmış Milimetrik Engel Algılama Özelliği Süper Geniş Görüş Açısı (FOV) 25000 Pascal | Ultra Kuvvetli Emiş Gücü Uzun Saçları Toplamak İçin Dolanma Önleyici Çift Fırça Uzanabilen Çift Robotik Kol Kendi Kendini Temizleyen Akıllı İstasyon 200 Gün Bakım Gerektirmeyen Çalışma 3 Aşamalı Gürültü Azaltma Sistemi Daha fazla özellik için websitemizi de ziyaret edebilirsiniz www.karacasulu.com #DJIROMOSerisi #RobotVacuum #DJIRobotVacuum #DJIKaracasuluTürkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=F5OPP5tJNZI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackly -- 14 Mart 2026; 13:13:55 >

• Almanya'ya giden arkadaşlar yedek parça fiyatları daha uyguna geliyor.

Türkiye'de yedek parça temini yapılmaya başlandı.

DJI ROMO S/A/P KULLANICILAR KULÜBÜkarfo karacasulu, değer yaratan markaların türkiye resmi distribütörü
    Romo
    https://www.karfoshop.com/romo

• Merhaba arkadaşlar, ürünün fiyatı çok yükseldiği ve yedek parçası olmadığı için almaktan vazgeçtim fakat şimdi 81 bin tlye düşmüş, ilk geldiği zaman alan kullanıcılar hangi fiyattan almıştı acaba?

Şu anki fiyat uygun mu sizce? Bir de p modeli yerine diğerlerini de önerir misiniz?

S modelini 60.000 TL aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.