Şimdi Ara

djı mavic mini combo 3145 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

11.11 indirimleriyle mi? eğer öyleyse bu fiyat iyiymiş harbiden. sahibindende bu fiyata veriyolar anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikarateci -- 15 Mart 2021; 18:0:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini 2 olsa kaçırmazdım da, Mini 1'i çok yetersiz bir drone olarak görüyorum incelemelerinden sonra. Hele Pro 2 kullandıktan sonra mini 1'in de incelemelerini izledikten sonra Mini 1 almaktan vazgeçmiştim.

iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Vatov kullanıcısına yanıt

hocam zaafları var hallısınız ancak yeni kullanıcı için f/p olarak iyi olduğunu düşünüyorum. mini 2 5000e düşse bile o bütçeye çıkamıyorum şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eskikarateci

hocam zaafları var hallısınız ancak yeni kullanıcı için f/p olarak iyi olduğunu düşünüyorum. mini 2 5000e düşse bile o bütçeye çıkamıyorum şahsen

Yeni kullanıcı için güzel cihaz hocam. dezavantajları var bence önemli dezavantajlar, Mini 1 combo fiyatına, combosuz mini 2 satılsa düşünmeden onu alın adaptörleri sonra da alırsınız derdim ama şimdi fiyat farkı çok. Mini 1 ilk drone tecrübesi için güzel, ama az biraz daha önceden kullanmış biri varsa mini 2 daha güzle tercih olur.

iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • acıkcası almak için niyetlendim ama 3200 gibi bir fiyatın üzerine sanırım 1000 lira daha falan ekleyebilirim önerdiğiniz var mı acaba yazan bilgili büyükleriim :) konu için teşekkür ederim :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.