Şimdi Ara

Dji Mavic Air ilk kurulum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mavic Air ile aranızdayım. Bir kaç geri bildirim yapmak isterim (kullanıcılarının bildiğine emin olduğum ama yeni bir kullanıcıya faydası olabileceğini düşündüğum bilgiler.)

1-)Cihazın kutusunu açtıktan sonra pilleri (3 pilide şarj istasyonuna yerleştirip şarj ettim, piller sırayla şarj oluyor, biri bitmeden digeri şarj olmuyor, eş zamanlı kumandayı şarja bağladım o da şarj oldu.

2-)Kanatlar kapalıyken cihazı çalıştırmamakta fayda var, ilk çalıştırmada kanatlar hafiften kıpırdanıyor.(kesinlikle kanatlar tam açık olmalı.)

3-)Kanatları açtım pilin üzerindeki tuşa kısa bas bırak yapıp, sonra uzun basıp bırakarak cihazımı çalıştırdım.

4-)Bence önemli olan ve daha az insanın başına geldiğini düşündüğüm konu : Dji go 4 uygulamasını telefonuma yükledim, kumandaya kablo ile bağladım, firmware update gerektiği uyarısını aldım, kumandayı güncelledim, kumanda ile dronu kablosuz bağladım hesap aktivasyonu sırasında Çin'e ait bir telefon istendi ve bu olmadan aşamaları geçemedim...

Çözüm : Dji asistan 2.0 uygulamasını Dji'ın sitesinden indirdim drone'u bilgisayarda güncelledim (bu arada drone'u kablosuz güncellemeye çalışırken yüzde 30da kilitlenmişti, aç kapa yaptım sorunsuz açıldı, sonrasında bilgisayara bağladım ve güncelledim) yine çin'e ait bir telefon numarası istedi.

Tüm cihazları kapattım, anroid telefonumdan dji go 4.0 uygulamasını sildim, sonra bir dosya gezgini ile Dji'ın telefonumda kalan klasörünü sildim.

Telefon, kumanda ve drone'u alarak GPS sinyallerini alacağına emin olduğum bir alana gittim, kumandayı ve drone'u sadece açtım, bir kaç dakika geçti, telefonuma android go 4.0'ı yükledim, yeniden kablo ile kumandaya bastım, yeniden bağlantıyı yaptım ve sorun çözüldü.(Çin'e ait bir telefon numarası vermeden hesabımı kaydetme işlemi bitti ve kumandadan kullanabilir oldum.)

5-)Cihaz ilk çalıştırmada calibrasyon uyarısı verdi, metal nesnelerin uzağında açık alanda calibrasyon yaptım. (cihazı 360 derece elime alarak döndürme, sonra bir kanadı aşağa digeri yukarı bakacak şekilde olduğum yerde döndürme)

Dji Mavic Air ilk kurulum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar, drone'u alalı 5 gün oldu. Huawei p9 lite telefonumla yapamadım. Iphone ile deniyorum. Drone'a bağlanmayı başardım ama GPS sıkıntısı var. Bu nedenle hiç bir ayarı değiştiremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dji-Mini 2SE DRONE 10.599 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.