Şimdi Ara

Dj Yazılımları (önerileriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar tam olarak aradığım şey profesyonel bir dj yazılımı.. iceriğinde her türlü effect bulundurabilen (mümkünse mp3 mix den ibaret olmayan), zor kolay önemli olmaksızın kullanıldıgında güzell müzikler yaratabileceğimm basarılı bir program kullanmak istiyorumm.. bu isle ilgilenen arkadaslardan hangi programı kullanmam gerektiği konusunda öneriler bekliyorum.. tesekkürler

• ben bir tek traktor bilirim cok güseldir.

Orijinalden alıntı: Kelepce

ben bir tek traktor bilirim cok güseldir.
    virtual dj

ama en superi

ejay surumleri

dance ejay +1
    techno ejay
    rave ejay
    hip-hop ejay

vs. vs

Orijinalden alıntı: djbora

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    fruityloops u tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: xmuratti

virtual dj

ama en superi

ejay surumleri

dance ejay +1
    techno ejay
    rave ejay
    hip-hop ejay

vs. vs

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xmuratti

virtual dj

ama en superi

ejay surumleri

dance ejay +1
    techno ejay
    rave ejay
    hip-hop ejay

vs. vs

en basit ve aptalı ejay serisidir nasıl kullandım bunları yıllarca anlamam

dj deyince bu tür mix progamlrı işii görmez binlrce var bunlardan

tavsiyem FL Studio yanına birde sound forge al sana tam bir studyo

mixman acustica mix cracft traktor dj dj 2000 gibi bir çok zımbırtı var ama bunlarla prof bişey yapamazsın

Dil Okulu İngilizce
    Eğitim kategorisinin en çok satan #1. uygulaması

• quote:

Orijinalden alıntı: drony

quote:

virtual dj

ama en superi

ejay surumleri

dance ejay +1
    techno ejay
    rave ejay
    hip-hop ejay

vs. vs

mixman acustica mix cracft traktor dj dj 2000 gibi bir çok zımbırtı var ama bunlarla prof bişey yapamazsın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: drony

quote:

virtual dj

ama en superi

ejay surumleri

dance ejay +1
    techno ejay
    rave ejay
    hip-hop ejay

vs. vs

FL studio deneyeceğim yardımlarınız icin tesekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: bo2a

Selamlar..

Arkadaslar tam olarak aradığım şey profesyonel bir dj yazılımı.. iceriğinde her türlü effect bulundurabilen (mümkünse mp3 mix den ibaret olmayan), zor kolay önemli olmaksızın kullanıldıgında güzell müzikler yaratabileceğimm basarılı bir program kullanmak istiyorumm.. bu isle ilgilenen arkadaslardan hangi programı kullanmam gerektiği konusunda öneriler bekliyorum.. tesekkürler

arkadaşım bulabilirsen daha sonra kullanabilirsen "reason" derim bilindiği üzre prodigy nin son kaseti sadece bu programla yapılmış canlı enstrüman kullanılmadan

Orijinalden alıntı: adimavi

quote:

Selamlar..

arkadaşım bulabilirsen daha sonra kullanabilirsen "reason" derim bilindiği üzre prodigy nin son kaseti sadece bu programla yapılmış canlı enstrüman kullanılmadan
    quote:

Orjinalden alıntı: Freede

quote:

Selamlar..

vet reasonda süper dir fakat daraltııc bir havası var progamın
    ama iyi omak isitiyorsan her programdan yaralanmalısın bir iki programla olmaz

Dil Okulu İngilizce

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Freede

quote:

Selamlar..

vet reasonda süper dir fakat daraltııc bir havası var progamın
    ama iyi omak isitiyorsan her programdan yaralanmalısın bir iki programla olmaz

Alıntıları Göster
    kesinlikle virtual dj derim çok güzel özellikler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdoska

kesinlikle virtual dj derim çok güzel özellikler var

Alıntıları Göster
    bo2a sanırım produksiyon değilde mix programı arıyor arkadaşlar fruity loop reason falan demiş ama senin aradığın mix programıysa ve bu program effectli olucaksa EZDJ virtual dj profesyonel istersen ki bu gerçekten zor olandır mix vibes ın son sürümünü tavsiye ederim
    İNTEL 915GeV 800MhZ 2pcieX1 1pcieX16 4pci intel pentium 4 2.8 ghz lga 775 intel GMA 900 max 225 mb graphic card 1 GB 533 mhz dual DDR2 ram 160 gb seagate 7200 rpm serial ata creative Sb 5.1,cd-writer,cdrom,asus dvd writer dual layer,yarı şeffaf neon kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELOREAN

bo2a sanırım produksiyon değilde mix programı arıyor arkadaşlar fruity loop reason falan demiş ama senin aradığın mix programıysa ve bu program effectli olucaksa EZDJ virtual dj profesyonel istersen ki bu gerçekten zor olandır mix vibes ın son sürümünü tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DELOREAN

FL studio mix progamlarından daha başarılıdır ama kullanmasını bilmek lazım.

Dil Okulu İngilizce

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DELOREAN

FL studio mix progamlarından daha başarılıdır ama kullanmasını bilmek lazım.

Alıntıları Göster
    soundforge programinin kullanimini kisaca ogrenebilecegim bir yer varmi?

bu programi ilkkez denedim. ancak biraz bilgiye ihtiyacim var.

yardimci olursaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkCA

soundforge programinin kullanimini kisaca ogrenebilecegim bir yer varmi?

bu programi ilkkez denedim. ancak biraz bilgiye ihtiyacim var.

yardimci olursaniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    Adobe Audition 1.5 programını öneririm.
    tabi elinde bolca ses sample ları olması gerekli.

Orijinalden alıntı: crazyboy1

Adobe Audition 1.5 programını öneririm.
    tabi elinde bolca ses sample ları olması gerekli.

Alıntıları Göster
    Atomix Virtual DJ v1.02 çok basit düzeyde ve çok eğlenceli bir program aresten bulabilirsin ii eğlenceler!!!

Orijinalden alıntı: tazzy

Atomix Virtual DJ v1.02 çok basit düzeyde ve çok eğlenceli bir program aresten bulabilirsin ii eğlenceler!!!

Alıntıları Göster
    virtualdj(En babası)
    dj basic(bunda hızlı olman gerekir)
    tractor 2.0(bunu ben bile çözemedim allah yardımcın olsun)
    studio mix (buda eh işte yanı)

Orijinalden alıntı: tambirbeyfendi

virtualdj(En babası)
    dj basic(bunda hızlı olman gerekir)
    tractor 2.0(bunu ben bile çözemedim allah yardımcın olsun)
    studio mix (buda eh işte yanı)

Alıntıları Göster
    Hip Hop EJAY çok iyi

Orijinalden alıntı: mcsabri

Hip Hop EJAY çok iyi

Alıntıları Göster
    Al Dostum bunları okuduktan sonra karar ver. Bence hepsini de öğrenmelisin derim çünkü hepsiyle de 10 Numara parçalar yapabilirsin. Ben kullanıyorum mesala...

Virtual Dj serisi Mükemmel bir Dj Programıdır.

BPM Studio Pro 4.75 DJ''lerin şiddetle istedikleri bir program olduğunu hatırlattıktan sonra programın genel özelliklerine biraz değineyim.
    * Çok güzel bir ara birimi ve kolay kullanım tarzı var;
    * Programı kurduktan sonra 2 yada 4 tane mp3 player gibi davranarak bir çok müzik parçasını beraber çalmayı sağlıyor.
    * Bir parçadan başka bir müzik parçasına geçerken bir çok ses efekti ekleyebilir ve geçişleri soft(yumuşak), Hard (sert) vb. 9-10 çeşit yöntemle yapabilirsiniz.
    * DJ''lerin kendi müziklerini ve efektlerini yapabilecekleri bölümüde mevcut.
    * Parçayı istediğiniz hızda çalabilme özelliği ayrı bir tat veriyor.
    * Remix için de bir o kadar iyi..

FL Studio 4.5.2 => Kendi müziğinizi yapabileceğiniz kullanışlı bir program. Birkaç dakika içinde kendi loop efektlerinizi MP3, Wav veya midi olarak yapabilirsiniz. Demo sürümünde klavye kullanamasanız bile kendi şarkılarınızı yapabilirsiniz. Amatör ya da profesyonel DJ olmanız hiç farketmez en azından müzikle ilgileniyorsanız mutlaka görülmesi ve denenmesi gereken bir program. Onlarca drum kit, drum synth, enstrument ve simsynth''e sahip programın, tam sürümüne sahip olduğunuzda üretici sayfasından binlerce örnek, loop, eklenti, efekt indirebilirsiniz.

Adobe Audition (Cool Edit Pro) Tryout 1.5 => Eski adıyla Cool Edit Pro yeni adı ile Adobe Audition; tam anlamıyla mükemmel bir dijital audio düzenleyici yazılım olup size dijital ses dünyasında yapabileceğinizden çok fazlasını vaad ediyor. Bu programla yapacaklarınız sınırsız zaten önceki sürümünü kullananlar bilir tam bir stüdyo. Genelde DJ ve kayıt stüdyolarında kullanılan bu programla her türlü remix ve mixleri yapabilirsiniz..

Acoustica 3.1 Acoustica''nın şimdiye kadar çıkarmış olduğu en son versiyonudur. Bu programla dj lik hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Acoustica''nın sesleri birbirine karıştırma, yeniden düzenleme ve aradan efektler koyma gibi özellikleri var. DirectX 8.1 ve Microsoft Media Player 9 codec''lerine ihtiyaç duyar.

Acid Pro 4.0 Acid Pro muziklerinize mix yapabileceginiz, siteniz veya flash animayonlariniz icin Looplar hazirlayabileceginiz ve kategorisinin en iyilerinden olan bir program. Hazirladiginiz mixleri, müzikleri ve diger calismalarinizi WAV, WMA, RM, AVI, ve MP3 formatinda kaydedebilirsiniz. Ayni zamanda 5.1 sesi destekleyen program profesyoneller icin hazirlanmis son derece güclü bir yazilim.

AtomixMP3 2.3 Bilgisayarınızı kullanarak mp3 dosyalarınız üzerinde mix yapabildiğiniz AtomixMP3 ile kendi kendinizin DJ''i olabilirsiniz.
    Hazırladınız mixleri wav formatında kayıt edebilir ve kendi cdlerinizi basabilirsiniz. Ayrıca programın skin (kabuk) desteği de bulunuyor.

OtsJuke DJ 1.00.184 => OtsJuke DJ MP3 dosyalarınızla mix yaparak yeni şarkılar besteleyebileceksiniz. İkili kanal ve 10 band grafik equalizer''ı olan program sürükle-bırak desteği, güçlü arama özellikleri gibi bazı özelliklere de sahip.

Active Mp3 Dj Studio 1.5 => İyi bir dj programı, reason kullananlara yabancı gelmeyecek bir yapısı var. Basit mixler yapmak, iki parçayı birbirine translamak için kullanılabilir...

• KESİNLİKLE VIRTUAL DJ.....DAHA DA İYİSİ YOQQ ZATENNN..BENCEE....AL LİNKİNİDE..

http://www.download.com/3000-2170-10212112.html

Orijinalden alıntı: Guest9865

KESİNLİKLE VIRTUAL DJ.....DAHA DA İYİSİ YOQQ ZATENNN..BENCEE....AL LİNKİNİDE..

http://www.download.com/3000-2170-10212112.html
    Burada söylenenlerin çoğu program bile değil.
    Ejay e hiç geçmiyorum bile hikaye...
    Fl Studio tam olarak istekleri karşılamayabilir
    Tam olarak profesyonel bir yazılım arıyorsan aradığın şey
    REASON dır

Orijinalden alıntı: pyromor

Burada söylenenlerin çoğu program bile değil.
    Ejay e hiç geçmiyorum bile hikaye...
    Fl Studio tam olarak istekleri karşılamayabilir
    Tam olarak profesyonel bir yazılım arıyorsan aradığın şey
    REASON dır

Alıntıları Göster
    Acid de iyi diolar Evenencense'in gitaristi bring me to life'ın müziğini acidle çıkarmış reportajında dinlemiştim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.