Şimdi Ara

DJ Setup için ses sistemi [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şimdi bende 2 adet numark ndx 400 cd player 1 adet BEHRINGER djx 750 mixer var ve bilgisayarımda ses sistemi olarak kullandığım Edifier x600 var şimdi arkadaşlar ben ilk başta laptopumu bu setup'a bağlamak istiyorum nasıl yapacağım herhalde bunu yapmam için ses kartı lazımmış birde daha odanın arka duvarının 2 köşesine de 2 tane hoparlör yerleştirmek istiyorum kolon oluyormuş bunun isimi nasıl yapacağım hangi model marka alacağım yardım ederseniz sevinirim :)

Set-up'ım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter White -- 21 Eylül 2013; 20:16:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L33T KR3W

Merhaba şimdi bende 2 adet numark ndx 400 cd player 1 adet BEHRINGER djx 750 mixer var ve bilgisayarımda ses sistemi olarak kullandığım Edifier x600 var şimdi arkadaşlar ben ilk başta laptopumu bu setup'a bağlamak istiyorum nasıl yapacağım herhalde bunu yapmam için ses kartı lazımmış birde daha odanın arka duvarının 2 köşesine de 2 tane hoparlör yerleştirmek istiyorum kolon oluyormuş bunun isimi nasıl yapacağım hangi model marka alacağım yardım ederseniz sevinirim :)

Set-up'ım bu

tAKİPTEYİM
    Yardım edin arkadaşlar ceevabınızı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |HokkaBaZ| -- 21 Eylül 2013; 20:35:53 >

• Kardeşim pek bilgim yok ama tahminimce aşşağıdaki kablodan alıp kırmızı beyaz ucu mixerin master çıkışına girersen diğer ucada ses sisteminin yeşil kablosunu girmen gerekir bu şekilde sadece hoparlörleri setupta kullanırsın ama pcye bağlantı için farklı bağlantı gerekiyor biliyosun site atıyorum pmden o konudan bakarsın reklama girmesin diye burda yazmıyorum siteyi genede işi bilenlere sor bi sen.Virtual dj kullanırsın muhtemelen yada traktör gerekli kablolar elinde olduktan sonra ayarlamaları yapar kullanırsın iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skunkII -- 26 Eylül 2013; 19:33:05 >

• traktor audio 2 alırsan 2 kanala bilgisayardan rahatlıkla girersin.
  • işte nasıl olacak o iş benim bilgisayar laptop öyle bir girişi yok ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.