Şimdi Ara

Dizüstü üst kapağı için çıkartma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dizüstü bilgisayarımın üst kapağında 1 cm lik orta şiddette(sanki kalemle çizilmiş gibi) çizik var. Rengi gri olduğundan kolay farkediliyo. Ben de görünce sinir oluyorum. Oraya yapıştırabileceğim, mesela nvidia, ati, intel centrino gibi veya buna benzer gri renkte çıkartmaları bulabilirmiyim. Veya bulamazsam elinde fazla olan arkadaşlar varmı ?
    Yardımlarınız için teşekkürler.

• zor bulursun

araba kaportası mı sandında çizildimi hemen boyayıp kapatacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlualper

zor bulursun

araba kaportası mı sandında çizildimi hemen boyayıp kapatacaksın.

Evet, ben de araba kaportası sanmıştım. Nereden anladın hemen. Boyatıp, sonra da fırına vermeyi düşünüyordum. Ben sadece yardım istemiştim, ukalalık değil ! Forum kurallarını okumadıysan, bir gözden geçir. Kişileri küçük görmene gerek yok.
  • bnm kasanın kapağında duran centrino we xp çıkartmaların çıkarmayı düşünüom, sonradan yapışırmı acaba tekrar senin kapağa
  • Sun beam kasa kaplaması alır ve onu kesip laptop nıza uygun bir hala getirebilirsiniz. Boylece ust kapagı tamamen kaplamıs olursunuz.

Digital center da satılıyor... Fiyatı $12 kotu yanı ise sadece 2 farklı modeli var.
    http://www.dijitalcenter.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=K.001.01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 4 Aralık 2005, 1:29:15 >
  • ya illa intelin çıkartmasını niye yapıştırıcan. başka bi şey yapıştır ne biliyim sevdiğin bir çıkartmayı yapıştır yani. görünüşe o kadar kafayı takma nazarlık olur hem o.
  • Bir arkadaş ufak rötuş boyasıyla bu tip çizikleri düzeltmeyi anlatmıştı bir topic'te. Arama'dan bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.