Şimdi Ara

DİZÜSTÜ PC ARAÇ ŞARJ ADAPTÖRÜ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bizzat kullandıgım test ettigim diz üstü bilgisayarlar için araba şarj adaptörünü biraz anlatayım gema firması nın ürettigi universal laptop car adapter adıyla saılan ürün araba çakmak lıgından 12 v alıp diz üstümüzü şarj etmekte........

kutu içinden çıkanlar ürün 8 adet fiş ucu tr kullanma klavuzu

100 w modelinin destekledigi modellere .....dell"acer"compao"asus"ıbm"fujıtsu"toshiba"apple"hp"nec"sony"sharp"panasonic..............

önemli hatırlatma araç şar ı pc kapalı iken yapılmalı kullanım pc kapalı iken takılıp pc açılmalı.....

giriş voltajı ....dc 12 v .... 50 hz
    giriş voltaj aralıgı......dc 12 v - dc 16 v
    standart iç akımı 12 ah
    giriş gücü...120 w
    max.çıkış gücü.....100 w
    çıkış voltajı .....dc 16v-18v-19v-20v......5ah

100 w modeli verileridir daha üst model piyasada var
    fiyatı 50 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 3 Mayıs 2007; 17:52:21 >

• şunuda belirteyim 2 ay kadar defalarca kullandım hiç bir sorunla karşılaşmadım
  • Bende yenisi 50 YTLlik bir güç kaynağı vardı. 2 yıl kullanılmış aküsü bitince atılmıştı. onun akü kısmını söktüm aküden söktüğüm başlıkları oto elektrikciden aldıgım çakmak fişi ucuna bağladım. yolculaga cıkacagımda ön yan koltugun altına sıgıyor zaten. araba aküsünden12v alıp çıkış olarak 220v veriyor. hiç bir şey eklemene gerek yok. şimdi laptopun kendi şar aleti ile şar ediyorum. hemde bir çok diger cihazda kullanıyorum. 37 ekran tvyi 2 saat çalıştırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golevez33 -- 3 Mayıs 2007; 22:45:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

Bende yenisi 50 YTLlik bir güç kaynağı vardı. 2 yıl kullanılmış aküsü bitince atılmıştı. onun akü kısmını söktüm aküden söktüğüm başlıkları oto elektrikciden aldıgım çakmak fişi ucuna bağladım. yolculaga cıkacagımda ön yan koltugun altına sıgıyor zaten. araba aküsünden12v alıp çıkış olarak 220v veriyor. hiç bir şey eklemene gerek yok. şimdi laptopun kendi şar aleti ile şar ediyorum. hemde bir çok diger cihazda kullanıyorum. 37 ekran tvyi 2 saat çalıştırıyor

vallaha supersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordmaximus

quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

Bende yenisi 50 YTLlik bir güç kaynağı vardı. 2 yıl kullanılmış aküsü bitince atılmıştı. onun akü kısmını söktüm aküden söktüğüm başlıkları oto elektrikciden aldıgım çakmak fişi ucuna bağladım. yolculaga cıkacagımda ön yan koltugun altına sıgıyor zaten. araba aküsünden12v alıp çıkış olarak 220v veriyor. hiç bir şey eklemene gerek yok. şimdi laptopun kendi şar aleti ile şar ediyorum. hemde bir çok diger cihazda kullanıyorum. 37 ekran tvyi 2 saat çalıştırıyor

vallaha supersin

teşekkür ederim..
    yaz tatillerinde araçla gezenlere ve laptopunu bırakamayanlara tavsiye ederim...

• güç kaynağından yapılan araç şarjı makinesinin :) resimli anlatımı varmı acaba..bende arabama yapmak istiyorum bu çalışmadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.