Şimdi Ara

Dizüstü Incelemeler/Görüşler & Notebook Kullanıcı Listesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
0
Favori
122.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ille de CBOX diyorum

arkadaşlar gidip markaya çuvalla para vermeyin
    önce dual layer da dvd yazmaya çalışın süreyi ölçün (yazabilenler)
    ardından most wanted gibi bir oyunu kurun ve oynayın (oynayabiliyorsanız)
    ama kısık ekran ayarları ve de 3 5 dakika değil sabahtan akşama kadar :)
    3d grafik programları kurun ve çalışın
    ekran kartınızın 1600x1050 desteklediğini görün
    256mb ve harici olsun mesela
    ve bunların yanında işletim sistemini açmadan mp3 dinleyip film izleyin
    dijital ses çıkışınızla bangır bangır ortamı diskoya çevirin
    her türlü hafıza kartınızı takıp hızlı transfer yapın
    istediğiniz zaman pil tasarrufu için onboard intel ekran kartına geçin
    ekran üstündeki mikrofonla sesli görüşme yapın
    bu arada usb yerlerinin uygunluğundan dolayı 3 tane cihazı aynı anda bağlayın
    5400 rpm S.M.A.R.T harddiskin ferrari hızını görün
    kasılan uyduruk rami değil de bir slotun boş olduğu diğerinde kinston ddr2 533mhz konmuş karta bakın
    ve hala bunlar bende de var 1400 dolar da vermedim
    diyorsanız
    sizi tebrik ediyorum

• Intel 1.73Ghz
    256mb Geforce Go6600-------------------------------------------->Süper
    512Mb Kinston Ddr2 533Mhz------------kanatlansın diye diğer slota da 1gb takıcam (ander parasızlık)
    80GB SMART 54OORpm
    Philips Dual Layer

• 2 Mayıs'tan bu yana Packard Bell R 9755 kullanıyorum, izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim ;

1) Herşeyden önce 9755 asla kendinen beklenmeyecek bir ses kalitesine sahip, üzerindeki hoparlörler ve 3. hoparlör (subwoofer) tek kelimeyle mükemmel.
    Denediğinizde bana hak vereceksiniz

2) Uzaktan kumanda ilk anlarda bir kenarda ya da yuvasında (PCMCIA Girişi) öylece dursa da , sonradan, günlerden bir gün mutlaka iyi ki varmış diyeceğiniz işler başaracak

3) R 9755'te ve tüm PackardBell'lerde 15 dakikada cd'siz kendi kendine hızlı recovery özelliği bulunuyor. Bu ilk zamanlarda, deneme yapmak için makineyi çöplüğe çevirdikten sonra kullanılacak güzeel bir bahar temizliği özelliğidir

4) Isınma ısınma diye bir konu var, abartmışlar, bir defa anormal bir ısınma yok burada.. Arkadaşlar, motor gibi devamlı gürültü üreten bir fanı mı yoksa sorun çıkarmayan makul bir ısınmayı mı tercih ederdiniz...

5) Evet ekran mükemmel, fakat pilin 2 saatin altında gitmesinin de tek sorumlusu değilse de en büyük sorumlusu bu mükemmel görüntü arkadaşlar.. Pille kullanırken en düşük parlaklığa ayarlamanız durumunda bir 15 dakikanız daha cepte demektir, ki çoğu zaman bu 15 dakika hayat kurtarır..

6) Dvd sürücü çalışırken titreme olduğu doğru, bunu ben de yaşadım, ancak bunu kullandığım cd'lerden sadece 2 tanesinde yaşadım. Yani sorun cihazdan ya da sürücüden kaynaklanmıyor bence bazı cd'lerin kendinde sorun olduğunu düşünüyorum (gözle algılayamadımız bir eğrilik vs..)

7) Hiç mi olumsuzluk yok: * Arka Usb girişlerinin yan yana değil de üst üste olması hiç iyi olmamış mesela.
    * Bu bilgisayara biraz daha kaliteli çanta yakışmaz mıydı ama buna da şükür arkadaşlar , çanta hediye veriliyo
    * Daha bilgisayarı açar açmaz karşınıza gelen ilk mesaj, "bu norton eski bir sürüm olduğu için bilgisayarınız risk altında olabilir"
    Bu ne demek, ne biçim mesaj , ama daha ben 1 saat önce aldım yaa hemen eskimiş ! Şu hale bakk ! Yani açıkçası , nortonu zaten önceden de sevmezdim bu mesajı da alınca bahanesi oldu hemen kaldırdım, Avg free edition kurdum aslanlar gibi de oldu.
    *** Makineden umduğu performansı alamayan biriniz olursa ilk yapacağı iş norton'u kaldırıp avg, mcafee ya da norton dışında herhangi birşey kursun ve iyi günlerde kullansın :)

8) Klavyesinde arıza vardı ilk aldığımda , space bar arızalı çıktı, tamir etmediler, klavyeyi komple yenisiyle değiştirdiler sağolsunlar :)

9) Kart okuyuculu olması çok güzel

10) Wireless algılaması iyi gibi ama bu konuda henüz çok deneme yapamadım açıkçası.

11) Uzaktan kumandayı PCMCIA Girişi'nde tutmayın bence , içindeki pilin markası Panasonic diye sıcakta makinenizin içine akmayacağı anlamına gelmez..

12) Mavi led'ler (HDD, Caps lock, Num lock...) ilk başta çok güzel ama o kadar parlaklar ki karanlıkta film izlerken gözünüze hiç de güzel görünmeyeceklerinden emin olabilirsiniz..

13) Uygun fiyata alabileceğiniz en iyi performansa sahip 15.4 inç parlak ekran laptop budur arkadaşlar şu saat itibariyle, yarın ne olur bilemem. Hepiniz güle güle kullanın..

• asus a6jc
  • Sony Vaio VGN-BX196VP, benide eklerseniz sevinirim.
  • Fujitsu Siemens Amilo Pro V 2045
  • quote:

Orjinalden alıntı: fafulis

ille de CBOX diyorum

arkadaşlar gidip markaya çuvalla para vermeyin
    önce dual layer da dvd yazmaya çalışın süreyi ölçün (yazabilenler)
    ardından most wanted gibi bir oyunu kurun ve oynayın (oynayabiliyorsanız)
    ama kısık ekran ayarları ve de 3 5 dakika değil sabahtan akşama kadar :)
    3d grafik programları kurun ve çalışın
    ekran kartınızın 1600x1050 desteklediğini görün
    256mb ve harici olsun mesela
    ve bunların yanında işletim sistemini açmadan mp3 dinleyip film izleyin
    dijital ses çıkışınızla bangır bangır ortamı diskoya çevirin
    her türlü hafıza kartınızı takıp hızlı transfer yapın
    istediğiniz zaman pil tasarrufu için onboard intel ekran kartına geçin
    ekran üstündeki mikrofonla sesli görüşme yapın
    bu arada usb yerlerinin uygunluğundan dolayı 3 tane cihazı aynı anda bağlayın
    5400 rpm S.M.A.R.T harddiskin ferrari hızını görün
    kasılan uyduruk rami değil de bir slotun boş olduğu diğerinde kinston ddr2 533mhz konmuş karta bakın
    ve hala bunlar bende de var 1400 dolar da vermedim
    diyorsanız
    sizi tebrik ediyorum

bu yazdıkların bende var ve 7 aydır çok memnunum çünkü bende de bir CBOX var. modeli despina 9050. despina serilerini incelemeden karar vermeyin derim arkadaşlar.

• bende m70-340 aldım. kdv dahil 1040 dolara .özellikleri aşağıdaki gibi; şimdilik çok memnunum. bi hafta oldu.

Intel Centrino mobil teknolojisi,Intel Pentium M işlemci 735 (1.7 GHz)
    400 MHz Front Side Bus, 2 MB 2. ön bellek, 915 GM Express chipset
    Windows XP HE (TR/ENG) İşletim Sistemi
    15.4 Toshiba TruBrite WXGA TFT Ekran (1.280 x 800)
    Intel 915 GM, max. 128 MB DDR Video RAM
    60 GB (5.400 rpm) S-ATA Harddisk
    512 MB DDR2 RAM, Maximum: 2,048 MB
    DVD Super Multi Drive (Double Layer) Optik sürücü
    Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V.90 modem (V.92 ready)
    Wireless LAN (802.11 b/g)
    Toshiba Bass Enhanced Sound System,
    SRS TruSurround XT sistemi, Stereo Hoparlörler
    DC-in, harici monitor, harici mikrofon, RJ-11, RJ-45,
    TV-out (s-video),1 x kulaklık,i.LINK® (IEEE1394),
    5-in-1 medya card okuyucu, 3x USB 2.0
    1 x PC Card Type II
    Lithium-ion teknolojisi, max. 4.32 saat
    Yüklü Yazılımlar:
    Online user manual, Toshiba ConfigFree™,, Toshiba utilities and driver
    Toshiba Management Console, InterVideo® WinDVD, Sonic Record Now
    En x Boy x Yükseklik: 360 x 263 x 38.5, Ağırlık: 2.71 kg
    Sınırsız Anti-virüs paketi (norton)
    2 Yıl Uluslararası
    TAŞIMA ÇANTASI HEDİYELİ

• Ben de 15 günlük HP PAVILION DV5176 kullanıcısıyım. Çok memnunum maşallah canavar gibi.
    Yalnız yeni notebookların pilleri çabuk bitiyo 2.5 nedir ki...

Not: Laptoplarınızın bioslarını ve işlemci driverlarını dikkatle güncelleyin...
  • \\\Dell İnspiron 6000///
  • bu hafta Fujitsu Siemens Amilo M1450G aldım, aldığımda adaptörü arızalı çıktı değiştirdiler şu anda kullanıyorum çok memnunum fan gürültüsü nerdeyse hiç yok fakat nec dvd writer çalışırken biraz sesli
    hoparlörleri güzel ,iyi ses veriyor fakat altta olmasa daha iyi olurmuş
    işlemci centrino pentium m 1.7ghz sonoma
    ram 1gb
    hdd 80gb 5400rpm
    vga intel 915gm 900 accelerator mü oyle bişey makinede 192 mb yazıyor
    dvd writer var nec miş
    15.4" ekran wxga acayip parlak cidden
    biraz ağır geldi bana 2.5 kilo yazıo ama yalan galiba
    ieee1394 bağ. var
    plastiği çok güzel duruyo ama kalitesiz
    en önemli özelliği fiyatı 829$+kdv ye aldım bence ucuz
    başka kullananlar varsa yazarmısınız
  • ben dell inspiron 1300 almayı duşunuorm
    bu cihaz benm gibi sadece film, internet , winnng ve biriki strateji oyunu oynayan, bilg den çok anlamayan biri için ideal mi onu merak ettm yorumları bekliorm
  • @onurti, Gayet ekonomik bi fiyat olmuş ben bi yıl önce 1800ye yakın para verdim imzadaki makineye kazasız belasız güle güle kullan...
  • BENQ Joybook R55
  • yok mu bir

dell latitude 120L kullanıcısı?

Bana Pil süresi lazım bu laptopun!!!
  • msi m510c kullanıcısılarına benide ekleyin.... yaklasık 1 sene oldu.. ve gayet memnunum... sunu söyleyebilirim... msi yi korkmadan alın...
  • Toshiba A50-109... 1.5 senedir kullanıyorum. Hiçbir sorun çıkarmadı. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Kesinlikle tavsiye ederim...
  • ACER Aspire 5601 AWLMI
  • Kardeş tavsiye ediyorsunda biraz eski teknoloji kalmadımı artık + insanlar nereden bulupta alacaklar?

quote:

Orjinalden alıntı: psp_hacker

Toshiba A50-109... 1.5 senedir kullanıyorum. Hiçbir sorun çıkarmadı. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Kesinlikle tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.