arkadaşlar bende v2065 var ve sorunum yok allha şükür neyse şimdi konumuza gelelim bende çok küçük bi usb bluetooth var ben bunu laptopumun içine dahil etmek istiyorum içine takıcam yani merak ettiğim normal kasalarda anakart üzerinde de usb yeri varya ön taraf için bundada varmıdır onu kullanarak bağlamak istiyorum.. kısacası nasıl takabilirim????
disarda kalsin daha iyi ceker niye ugrasiyorsunki
quote:
Orjinalden alıntı: madmann
arkadaşlar bende v2065 var ve sorunum yok allha şükür neyse şimdi konumuza gelelim bende çok küçük bi usb bluetooth var ben bunu laptopumun içine dahil etmek istiyorum içine takıcam yani merak ettiğim normal kasalarda anakart üzerinde de usb yeri varya ön taraf için bundada varmıdır onu kullanarak bağlamak istiyorum.. kısacası nasıl takabilirim????
Birçok mucidin aklına bile gelmeyen muazzam bir fikir. Başarılı olunca mutlaka patentini al.
arkadaşlar niye öyle diyorsunuz içinde olsa çok güzel olucakta hatta bi usb den kablo çekmeyi düşüüyorum içine lehimle ama sorun şu ki laptop elimde kalırmı ama deniycem merak etmeyin sonuçlar burada ama biride bana destek versin ya ..
bazı laptoplarda dahili bluetooth takmak için yer olabiliyor bence onu araştır varsa çok daha rahat olur:) yada dışarda dursun salla gitsin bea ne masraf yapmaya nede uğraşmaya değecek bişey deil bence.
arkadaşlar bluetooth bağlamak için kasanın içini açtım ama sadece alt kapağını ve fark etttim ki anakart çok küçük bişey ve hdd blogu il dvd yerinde baya bi boşluk var buda ekran kartının yanına denk geliyor şimdi fan arıyorum eğer sola veya sağa üfleyen küçük bi fan bulabilirsem bu boşluğa takıp ekran kartını biraz daha rahatlatmış olucam ki şimdiki soruna gelince bluetooth için bi üsb yeri yeri göremedim kasayı tamamen açınca bakacam bi ayrıntılı yoksa bi usb portundan parlel çekmeyi denerim bakalım ne olucak
benmle kalın ayrıntıları yazıcam eğer olursada resimlerinide eklerim
Yaw dur ne yaptin makinayi bozacan ordaki her bosluk itina ile hesaplanmistir sen disari tak bak sonra ters birsey yaparsin kisa devre olur ayrintilari merak ediyorum bakalim toplayinca ne olacak makinaya
pc cilere dizüstü cpu fanı sipariş ettim getirsinler alıcam
ya napıyım pc ile biraz delilik yapma gibi hastalıklarım varda ve bu alet quake4 de ısındıktan sonra yani bir süre sonra kasıyor bende sinir oldum kafaya taktım ekran kartına fanı otutturcam
Kendimi bir an ameliyatta hissettim.Doktor ameliyatı anlatır: -Evet şimdi deriyi açarak hastanın vücuduna bakıyoruz. -Altta karın boşluğu var.Üstte ise solda kalp, ortada mide var.Bide sağa sola hava üfleyen akciğer bulunuyor. -Akciğere yardımcı bir fan taksam nasıl olur acaba der doktor. Hemşire oradan atılır. -Doktor bey fanın kablosunu nereden çıkartıcaz. Asistan altta kalır mı! -Asıl önemli olan bu fan kablosunu nereye sokucaz
güzeldi ama ben fan kablosunu cpu fanından paralel çekmeyi düşünüyorum hem devir hızınıda otomatik ayarlamış oluruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme