Şimdi Ara

dizüstü için ayarlı masa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dizüstünü aldık iide sehpaya koyup kullanmaktan belim ağrıdı
    şimdi bana masa lazım
    tv koltuğuma oturup ayağımı uzatıp arkama yaslandığımda dizüstü önümde duracak şekilde bi masa varmıdır
    masa dediysem ufak bişey tabi
    koltuğun yanında duracak önüme doğru çıkıntısı olacak bişey
    yaptırmayı düşündüm belki hazırı vardır dedim ne dersiniz

• paşam sen de amma iyiymişin bea.. millet lap-top bulamaz kullanmaya sen de buldun bi de masa mı istiosun notebook icin masa cok garibime gitti ne diim..

• abi bu hastanelerde falan yemek yenilen masalara benzer bişeyler olabilir bi araştırmak lazım.
    bu arada bende aynı sekilde ayaklarımı sehpaya uzatıp koltuga yaslanıyorum ama oyle masaya ihtiyac duymuyorum.adı ustunde dizustu bilgisayar dizlerimin üstünde kullanıyorum.

bi dip not:
    Diz üstü bilgisayarlar (laptop), genç ve ergen erkeklerde üremeyi olumsuz etkiliyormuş!..

New York üniversitesi üroloji uzmanı Yefim Şeynkin, dizüstü bilgisayarların, skrotumu (testislerin bulunduğu karnın altında ve penisin arkasındaki deri torba) ısıtarak spermlerin nitelik ve niceliğini etkilediğini saptamış!..

Şeynkin, dizüstü bilgisayarların nasıl sağlıklı bir şekilde kullanılabileceğini tahmin etmenin güç olduğunu belirterek, günde birkaç kez bu bilgisayarları kullanan genç ve ergen erkeklerin 15-20 yıl sonra büyük bir üreme sorunuyla karşı karşıya kalacağı konusunda da uyarmış...

bu haberi okuduysan bilemem

• yaw işte masa şartmış bak erkeklik üreme felan önemli mevzula
  • benimde derdim bu aslinda laptop kullanirken dik duramiyorum masadan,sandalyeden dolayi,ilerde belimde bi probem olusmasindan korkuyorum
  • Yatakta kahvaltı için yapılmış özel tepsiler var. Bazı mobilyacılarda, IKEA'da falan var. Bir de Boynerde falan satılıyor, altı yastıklı. İşine yarar belki
  • sırf bu iş yüzünden hiç sevmediğim ıkeayı dolaştım istediğim gibi bişey bulamadım
    sadece altı minderli üstü düz bi kahvaltı tepsisi buldum hoşuma gitmedi.
    şu an leptop dizlerim le göğsüm arasında gören sevişiom zannedecek leptopla
    ama aklıma ilginç bi fikir geldi
    zigon sehpaları düşünün orta boy olanları tam leptopa göre[: ayaklarını ortadan kescem al sana oturduğun yerde kullanılacak masa
    hatun izin verseydi evdekini kesmiştim ya neysa. alıcam bi tane orta boy zigon sehpa
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

abi bu hastanelerde falan yemek yenilen masalara benzer bişeyler olabilir bi araştırmak lazım.
    bu arada bende aynı sekilde ayaklarımı sehpaya uzatıp koltuga yaslanıyorum ama oyle masaya ihtiyac duymuyorum.adı ustunde dizustu bilgisayar dizlerimin üstünde kullanıyorum.

bi dip not:
    Diz üstü bilgisayarlar (laptop), genç ve ergen erkeklerde üremeyi olumsuz etkiliyormuş!..

New York üniversitesi üroloji uzmanı Yefim Şeynkin, dizüstü bilgisayarların, skrotumu (testislerin bulunduğu karnın altında ve penisin arkasındaki deri torba) ısıtarak spermlerin nitelik ve niceliğini etkilediğini saptamış!..

Şeynkin, dizüstü bilgisayarların nasıl sağlıklı bir şekilde kullanılabileceğini tahmin etmenin güç olduğunu belirterek, günde birkaç kez bu bilgisayarları kullanan genç ve ergen erkeklerin 15-20 yıl sonra büyük bir üreme sorunuyla karşı karşıya kalacağı konusunda da uyarmış...

bu haberi okuduysan bilemem

biz şimdiden spermlerimizi, sperm bankasına depolamaya başlıyalım arkadaşlar bu teknoloji ilerledikçe olay çirkinleşiyo yau

• forum alakasız konularla kirleniyor bence.. mobilya forumu falan varsa onlara yazmalısın bunu
  • varmı mobilya formu ben bilmiom. varsa tabiki oraya yazayım
  • Abi bence hastanedeki yemek masalarının tahtasın yaptır özel olarak. Yada tekzene filan git istediğin ebatta parçalarını kestirip evde monte et.
  • sanırım aradığınız tam olarak bu
    Macally IcePad
  • Dizüstü için tasarlanmış bir makine için masa ne garip bir durum. TABLEBOOK yada TABLETOP lazım sana laptop yada notebook değil. :)))
  • yafff abicim ben laptop almak için ders çalışıyom sen masa diyon yafff
  • cromathicaberation teşekkür ederim en makul çözüm senin sunduğun
  • Hocam sana şöyle bir masa yakışır.. cidden gusel bir masa

http://www.siliconpopculture.com/review/25_0_2_0_C/

• ciko 44 en amacıma yönelik masa bu bunu nerden bulurum şimdi ona bakayım.
    arkadaşlar verdiğiniz linkler resimler için teşekkürler yeni yeni fikirler oluşuo kafamda
  • bardaklıklı olan tam bana göre istanbulda nerde vardır acaba
    ikeayı dolaştım ama bu tür bişeyler vardı sanki orda ben daha farklı düşündüğüm için dikkatimi çekmemişti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.