Şimdi Ara

Dizüstü Ekranını Kullanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde xbox 360 ve win 7 kurulu dizüstü bilgisayar var ama televizyonum yok, bu sebeple xbox ı bilgisayara bağlayarak, yani dizüstünün ekranını kullanarak oynamak istiyorum. Bununla ilgili biraz araştırma yaptım ama bir sonuç bulamadım. Masaüstü bilgisayar ekranını kullanarak oynamayı gösteren birkaç yazı var ama dizüstü için yok. Elimde HDMI kablosu var, bilgisayarın HDMI portuda var, yani HDMI kullanabilirim. Bunu nasıl yapabilirim, daha önce deneyenler oldu mu ?

• Laptoptaki hdmi çıkış sinyali sağlar hdmi in olmadığından görüntü alamazsın. Usb video capture cihazları ile dene derim ama sağlıklı olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptoptaki hdmi çıkış sinyali sağlar hdmi in olmadığından görüntü alamazsın. Usb video capture cihazları ile dene derim ama sağlıklı olacağını sanmıyorum.

• Usb Video Capture aparatlarına bakıyorum, gördüğüm kadarıyla onlar HDMI ı değil, Scart ı kullanıyor. HDMI ı kullanan bir aparat var mı yoksa bunlarla HDMI ı kullanabilir miyim ?
  • Hdmi olanlari pahali ona para vereceğine kucuk bir lcd tv al rahatina bak derim.

• tüm lcd ve led monitörleri tvleri xbox da kullanabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    14 yıl önce açıldı
    Laptop Ekranı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.