Şimdi Ara

Dizüstü Alim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar benim şuan bi pc im var. ama ya kasayı yenilicem yada dizüstü alcam.aşırıya kaçmadan oyun oynamayı severim Carbon ve gta gibi internete girerim bide. bu sonkez pc alma şansım sizce dizüstü mü alim yoksa kasayı mı yenilim bu arada bütçem 2.000 ytl. görüşlerinizi esirgemezseniz sevinirimbide dizüstü ekran kartlarında dx10 var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TegRenD -- 23 Ocak 2007; 20:09:04 >

• Arkadaşım bence diustustu al bulunsun cok guzel birsey 300 ytl daha ekle hp pavilion dv 6000 serisi al kesinlikle laptop almanı siddetle oneririm.
  • artık laptop çok iyi bir şey oldu.gerekli ve rahatlık.ama oyun performansı yetersiz gelebilir
  • Sık seyahat edip bilgisayarını yanında taşıma ihtiyacı hissetmiyorsan dizüstü alman gereksiz.
    Dizüstünde oyun oynamak PC nin verdiği zevke yetişemez.
  • artık şu dizüstüler masaüstü bilgisayarların yerini tutmaz, performansları yetişmez sözlerini bırakın....
    şunu söylerseniz itrazım yok 4000 doların üstünde paranız varsa masaüstü bilgisayarları yere çarpacak notebooklar var anlarım.. örneğin DELL M90
  • hocam bu tamamen senin zevkine kalmis ...eger laptopa ihtycn yoksa nebiliyim is icin kullanmayacaksan sik sik ziyaret etmiyorsan biyerlere gitmiyosan hic gerek yok laptopa hem pahali hemde nazik aletler....ama illaki notebook alacam diyosan oyunda oynamak istysan ole bi laptop turkiyede yok ne yazikki (mosnterlari saymiyorum o kadar para marka olmayan bisiye verilmez bence) ....hocam direct x destekli bi ekran karti masaustuler icin bile bir tane o da 8800 ...ki oda 550 dolar +kdv yani bide bunun laptop icin olanini dusunursen ki ole bisey yok sen o 2000 ytl ye dx 10 destekli laptop ekran kartini anca alirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: reisbey76

artık şu dizüstüler masaüstü bilgisayarların yerini tutmaz, performansları yetişmez sözlerini bırakın....
    şunu söylerseniz itrazım yok 4000 doların üstünde paranız varsa masaüstü bilgisayarları yere çarpacak notebooklar var anlarım.. örneğin DELL M90

Ben 2 yıl laptop kullandım. Oyunların tamamında performansı iyiydi. Gel görki ilk gün hevesi geçince oyun oynamak için laptop un angarya olduğuna kanaat getirdim. PC de oynamak daha rahat.
  • dizüstünde oyun oynamak neden angarya oluyormuş?
    Neyse siz performansı oyun olarak değerlendiriyorsunuz..
    benim için performans 25 dakikalık bir filmi efektlerle, yazılarla, müziklerle işleyip en sonunda rendere sokmak veya photoshopta resim işlemek olarak görürüm..tek sorun ısınması o da soğutucu padlrla çözülüyor..
    beni boğuyor o kablo kalabalığı bir masaya bağımlı olmak..özgürlük için bedel ödemek gerekirse ödenir.o da 4000 dolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisbey76 -- 23 Ocak 2007; 22:58:37 >
  • Ozgurluk acık kaynak ve laptop dur laptop al kardesim .
  • İşlemci
    Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi: Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T7600'e kadar (2,33GHz, 4MB L2 Önbellek, 667MHz FSB) ve Intel® 945PM yonga seti.

Grafik
    512MB NVIDIA® QuadroTM FX 2500M PCI-Express OpenGL

Bellek
    4GB’a kadar 667MHz DDR2 SDRAM

Depolama
    120GB’a kadar SATA sabit disk (7200rpm( DİKKAT DİKKAT)

17"
    Bilgisayarı yoğun kullanan, uygulamaları hızlı bir şekilde çalıştırması gereken ve uzak yerlerde veya seyahat sırasında özel efektler, 3D dosyaları ve CAD modellerini gerçekçi ve çok ayrıntılı olarak geliştirmesi gereken kullanıcılar için. M90 ayrıca büyük tasarımları ve çok bölümlü dosyaları, video ve araç paletlerini açık bir şekilde ve kolayca görmek isteyenler için.....

MARKASI MI? SÖYLEYEYİM DELL M90 TÜRKÇE SİTESİNDE VAR..4200 DOLARCIK

OYUNCULARA SÖZÜM YOK PROFOSYONELLERE SESLENİYORUM....
    VAR MI SÖYLEYECEK SÖZÜ ELEŞTİRİSİ OLAN?

• Suyunun suyu...
    Acer' in 19" ekranlı notebookunu görsen olurdun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reisbey76

İşlemci
    Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi: Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T7600'e kadar (2,33GHz, 4MB L2 Önbellek, 667MHz FSB) ve Intel® 945PM yonga seti.

Grafik
    512MB NVIDIA® QuadroTM FX 2500M PCI-Express OpenGL

Bellek
    4GB�a kadar 667MHz DDR2 SDRAM

Depolama
    120GB�a kadar SATA sabit disk (7200rpm( DİKKAT DİKKAT)

17"
    Bilgisayarı yoğun kullanan, uygulamaları hızlı bir şekilde çalıştırması gereken ve uzak yerlerde veya seyahat sırasında özel efektler, 3D dosyaları ve CAD modellerini gerçekçi ve çok ayrıntılı olarak geliştirmesi gereken kullanıcılar için. M90 ayrıca büyük tasarımları ve çok bölümlü dosyaları, video ve araç paletlerini açık bir şekilde ve kolayca görmek isteyenler için.....

MARKASI MI? SÖYLEYEYİM DELL M90 TÜRKÇE SİTESİNDE VAR..4200 DOLARCIK

OYUNCULARA SÖZÜM YOK PROFOSYONELLERE SESLENİYORUM....
    VAR MI SÖYLEYECEK SÖZÜ ELEŞTİRİSİ OLAN?

beyler biraz gercekci olun biraz...ayrica 4200 dolara masaustu toplasan ne olur bi dusun bakalim sen...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.