Şimdi Ara

Dizi nasıl izlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi önümde 2 seçenek var, karar veremedim.
    hafta içi her gün televizyonda 1 bölümü veriliyor bu dizinin 1. sezonun sonlarında şu an. her gün o saati sabırsızlıkla bekleyip tek tek izlemek mi daha keyiflidir yoksa 2-3 sezonu bir oturuşta izlemek mi? yani dizinin de 7-8 sezonu var daha, hepsini televizyondan izleyeceğimi sanmam.

• Seninle beraber aynı anda bölümü izleyen forum ahalisi varsa,bölüm hakkında tartışmanın,yapılan yorumları okumanın zevki ayrıdır.
    Böyle bi şansa sahip değilsen,direk hepsini izle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 7 Ocak 2012; 5:33:50 >
  • Diziye göre değişmeli bence.Kaliteli ve heyecanlı olan diziler güncel takip edilmeli.Komedi yada sadece sonunu merak ettiğin diziler ise topluca izlenmeli.
  • Güncel takip etmek her zaman iyidir. Forumlarda herkezle beraber güncel olarak tartışabilirsiniz. Benim imzamdakilerin hepsinde güncelim mesela. Dizi sezonu bi açılıyor boş vakit zor buluyorum izlemek için.
  • Güncel takip ederken burda tartismak zevklidir, o bolum hakkinda insanlarin gorusunu merak ederim, eski dizilerden izlerken dizinin konusunu acarim izledigim bolum hakkinda digerleri ne yazmis spoileri acip okurum
  • Ben bölümleri peşpeşe izlemeyi seviyorum chuck 5.sezona baslamadim daha sirf bu yüzden :)
  • dizinin konusu da yok sanırım burada, sanırım 2-3 sezonu izleyeceğim bugün. teşekkürler fikirler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nasıl video hızlı izlenir ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyide zaten dizinin 8 sezonu var diyorsun yane her hafta 1 bölüm izlesende güncele yetişemezsin , güncele yetişmek için hepsini bir arada izleyip bitirmelisin . bende öyle yapıyorum

sonuç olarak hepsini bir kerede izle yada her gün 2 bölüm gibi bi sınır falan koy kendine
  • önceden dizinin sezonun bitmesini bekleyip izliyodum şimdi haftalık izliyorum ama pişmanım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.