Bildirim
Dizi izlemek için tablet almak lüks mü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence alma ben 2-3 tane o tür tabletten aldım hepsi çöp hepsi sorunlu film zor izlersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer bilgisayarın varsa evet birazcık öyle oluyor. Sakla samanı gelir zamanı. Bunlar iyi günlerimiz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence lüks olmaz. Sadece dizi izlemek için alcaksan alıp rahatça izleyebilirsin dizilerini. Ama başka şeyler için de kullanacaksan bütçeyi 300'e çıkartıp samsung alabilirsin, hem dizii izler hem de işlerini halledersin
50 liraya casper t17 satayım kullanmıyorum 1 kere açtım geri koydum kutuya yatıyor evde -
quote:
Orijinalden alıntı: firediknitze
50 liraya casper t17 satayım kullanmıyorum 1 kere açtım geri koydum kutuya yatıyor evde
Alayım ben
quote:
Orijinalden alıntı: JustBeHappy
quote:
50 liraya casper t17 satayım kullanmıyorum 1 kere açtım geri koydum kutuya yatıyor evde
Alayım ben
Tmm antalyadamısın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JustBeHappy
quote:
Alayım ben
Tmm antalyadamısın
İzmir'deyim hocam, pm atarım eve gidince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tmm hocam -
50 liraya bende alırım olmazsa :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X