Şimdi Ara

Dizel partikül filtresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı bayramlar . 2 senedir bizde olan dizel araç var . Genelde şehir içi kullandığınızda galiba egzoz filtresi tıkandı galiba. 3 bin deviri geçmeyip zorlayınca kara duman atıyor. Aracın ön göstergesinde herhangi bir arıza ışığı felan yanmıyor. Ne yapmam lazım şimdi akıl verebilecek varmı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sanayiye gidip,egsozcu bulup dpf ye egr temizligi yaptiracaksiniz.kesin çözüm icin bunlarin yazilimla iptalinide yaptirabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz ne kadar tutar ?
    Birde bu depoya katkı koyup 3 bin devirde gidin diyorlar bu nasıl olur sence ?

• Bir kac bin lira gibi rakamlar isterler,gezip fiyat alin.sadece temizletmek ve egr yi körletmek (kapak koyup egr girisini devre disi birakiyorlar) orta maliyet,yazilimla iptal ettirmek biraz daha yuksek fiyatlar isterler.Katki cokta fayda etmeyebilir.zaten 3000 devri gecmiyor demişsiniz.kisa vadede yine aynisi olur.

• anka0658 kullanıcısına yanıt
    Ustanın birisine sordum arıza turbodan veya intercoolardan nile olabilir dedi.

• Farkli sorunlarda da olabilir tabi.ben dpf ve egr ile alakaliysa çözümü soyledim.turbo,enjektörler,mazot pompasi...farkli bir yerden de cikabilir sorun.en garantisi ilk once aracin beynine baktirin.her hangi bir hata kodu kaydetmiş mi.cozumu ondan sonra arastirin.direk ustaya birakirsaniz,deneme yanilma yoluna girer ve can sikar buda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia POLEN FİLTRESİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.