Şimdi Ara

DİZEL OTOMATİK SEDAN ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR. BU ARALAR BAŞLIKTA DA BELİRTTİĞİM GİBİ BİR ARAÇ İÇERİSİNDEYİM. VE BU FORUMU GÖRÜP KAYDOLDUM. SİZİN GÖRÜŞLERİNİZE DANIŞMAK İSTEDİM. 50-55 BİN ARASI DİZEL OTOMATİK SEDAN NE TAVSİYE EDERSİNİZ.
    OTOMATİK SORUNSUZ OLSUN İSTİYORUM VE C SINIFI MÜMKÜNSE
    AHMET ÜNAL

• DAHA ÖNCE BÖYLE BİR SORU SORULDUYSA KUSURA BAKMAYIN AMA BEN O KADAR ARAMAMA RAĞMEN BULAMADIM EVET FİKRİ OLAN KİMSE YOK MU
  • benim bildigim 2 araç var :) birisi jetta 5 ay sıra beklersiniz :) digeride fluence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

benim bildigim 2 araç var :) birisi jetta 5 ay sıra beklersiniz :) digeride fluence :)

fluence nasıl bir bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gü

quote:

benim bildigim 2 araç var :) birisi jetta 5 ay sıra beklersiniz :) digeride fluence :)

hocam f/p testlerinde lider , motoruda başarılı ama ben tipini hiç begenmiyorum megane bana göre ondan cok daha iyi bu konuda.
  • ford focus dizel ile toyota corolla dizeli sanayideki elemanlar çok övüyorlar. ben bu araçları pek tanımıyorum. bana kalsa opel astra dizel alın rahat edin derim.
  • Fluence EDC.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites ford focus....
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

ford focus dizel ile toyota corolla dizeli sanayideki elemanlar çok övüyorlar. ben bu araçları pek tanımıyorum. bana kalsa opel astra dizel alın rahat edin derim.

yeni focus dizelin otm. yok diye biliyorum sitesinde sadece benzinlilerde otm. vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Fluence EDC.

nedenleri ile belirtirseniz gerçekten çok iyi olur sürdünüz mü görüşleriniz neler
  • doğrudur. dizeli olduğunu biliyorum ama otomatik olmadığını sizden öğrenmiş oldum. bakayım bir. teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gü

quote:

hocam f/p testlerinde lider , motoruda başarılı ama ben tipini hiç begenmiyorum megane bana göre ondan cok daha iyi bu konuda.

bolt versiyonunu mat siyah kaplama ile görmenizi isterim.
  • başka fikri olan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_unal_3435

başka fikri olan yok mu

Dediğiniz kriterlerde Fluence ve Jetta öne çıkıyor.

Jetta için heralde Nisan-Mayıs'a kadar beklersiniz. Çünkü stoklarda Dizel otomatik Jetta yok.

Ayrıca full Fluence ile bomboş Jetta aynı fiyata satılıyor.

Kısacası hem donanım, hem de beklememek isterseniz Fluence daha mantıklı duruyor.
  • Jetta bulman imkansız.
    Fluence edc alabilirsin, ama senin yerinde olsa edc li renault megane st alırım

Diğerleri kadar kaliteli olmasada , otomatik dizel kia cerato ve hyundai accent blue düşünebilirsin.
  • C segmentinde Skoda Octavia'da bu tercihlerin içine koyabilirsiniz. Onunda dizel otomatiği var. Ben de böyle araştırırken nasıl olduysa sonunda D segmentine geçiş yapıp Peugeot 508 içinde buldum kendimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.