Şimdi Ara

Dizel motorlar cazibesini kaybediyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
10.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..Raptor..

    Valla hocam tam üstüne bastın bu hafta gidip yeni Crafter ile Man TGE'yi inceleyeceğim. 7.4 mt uzunluk, 18.4 m3 iç hacim. Arka taraf iç genişliği kurtarıyorsa karavan için iyi bir tercih olabilir 177 ps 4x4 auto versiyonu.

    Yoksa Ducato 15m3 Power için konuşacağım. Italya'da var 180 hp 4x4 ducato. Bakalım bu vatandaşı bizde alabiliyor muyuz. Yoksa geriye 160 hp'lik jumper kalıyor.

    Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam, bakmisken travego ya da bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drcd

    Hayırlı olsun hocam, bakmisken travego ya da bakın

    Alıntıları Göster
    Zaten hocam dayımda Travego varken az binmedim.

    Dizel motorlar cazibesini kaybediyor

    Şu kasası bence en efsanesi. Birde bununla zamanında yolcular yokken sefer arası ufak bir otoban gezintisi yapmıştık, o tork inanılmaz. Seferde gaza yüklenemiyor şoförler. Boşken dipgaz kaldırınca efsane hocam efsane

    1 litrelik motorlar isterse 500 beygir olsun bu bambaşka birşey

    Ailede ağır vasıta sahibi olan olunca insan tanıyor araçları. Bilmiyorum bir Çekici ile uzun yol yaptınız mı? Özellikle yeni çekiciler bambaşka. 150 bin civarına yada sıfır Focus parasına güzel 5 yaş civarı bir çekici alınıyor ama almakla bitmiyor. Bakım maliyetleri olmasa çok güzel çekiciler var ama sadece çekicinin bir lastiği 4-5 bin tl civarı ve bundan 6 tane alıyorsunuz vs vs maliyeti çok yüksek

    Ağır ticariler pahalı olunca geriye hafif ticariler kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dizel Astra K otomatik aracım var. Alırken benzili fiyatına aldım hatta daha ucuza nasılmı? 1.4 turbo benzinli otomatik Dynamic fiyatına 1.6 dizel otomatik Enjoy Plus aldım. Donanımda ne eksiği var otomakik klima ve anahtarsız giriş ve çalıştırma vardı. Daha önceki araçlarımda da yoktu zaten. Benim aracımda ne var otomatik vites, hız sabitleme, klima far yağmur sensörü koyu arka camlar vs. yani bana lazım olan herşey var. Ben dizel için daha yüksek bir bedel ödemedim. İkinci aracımız benzinli Yaris rölantide çok sessiz ama 80 90 geçince motor sesi çok fazla. Benim aracımda sadece rölantide sesli yolda giderken çok sessiz. 3000 dev/dk 180 km hız yapıyor ve motor sesi yok. Ben sizin söylediklerinizi kabul etmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.