Şimdi Ara

DİZEL MEGANE 2003 1.9 DTI ACİL YORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

127 000 km de 2003 DTI 1.9 megane araç kullanan varmı arkadaşlar,sahibi 140 civarı yaktığını söyledi.1.9 dizel araç yakıtı nasıldır,eğer km orjinal ise alınırmı...bu arada vergiside yıllık 610 tl bu vergi kabulum ama yakıtta YALAN VARSA TABİİ ZARAR YAZAR

saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

DİZEL MEGANE 2003 1.9 DTI ACİL YORUM

Renault Megane 1.9 DTI hakkındaki kullanıcı yorumları şu şekildedir:

• Performans: 1.9 litrelik dizel motor, 120 beygir güç ve 300 Nm tork üreterek iyi bir performans sunmaktadır. Özellikle düşük devirlerde güçlüdür ve şehir içi kullanım için uygundur.
    • Yakıt Verimliliği: 1.9 DTI motor, yakıt tasarrufu konusunda oldukça başarılıdır. Ortalama yakıt tüketimi, karma kullanımda 5,5 litre/100 km civarındadır.
    • Güvenilirlik: Megane 1.9 DTI, genel olarak güvenilir bir araç olarak bilinmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, enjektör ve turbo sorunları konusunda şikayet etmiştir.
    • Konfor: Megane 1.9 DTI'nın süspansiyon sistemi, çoğu yol koşulunda rahat bir sürüş sağlar. Ancak bazı kullanıcılar, virajlarda biraz fazla yattığını belirtmiştir.
    • Donanım: 2003 model Megane 1.9 DTI'larda klima, elektrikli camlar, elektrikli aynalar ve CD çalar gibi temel donanımlar bulunmaktadır.

Alınır mı?

Renault Megane 1.9 DTI, yakıt verimliliği, performansı ve güvenilirliğiyle bilinen iyi bir seçenektir. Ancak potansiyel alıcılar, enjektör ve turbo sorunları konusunda bilinçli olmalıdır.

Ek İpuçları:

• Satın almadan önce aracın bakım geçmişini iyice inceleyin.
    • Mümkünse, bir test sürüşü yapın.
    • Güvenilir bir tamirciden aracın durumunu kontrol ettirin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 140 Kr yakabilmesi için 5lt/100km olması lazım şu anki mazot fiyatlarına göre. Uzun yolda belki yakar 5lt ama şehir içinde mümkünatı yok...
  • Dostum KM iyide arkadaşın dediği gibi o kadar yakıyor olamaz, 1.9 olduğu için daha fazladır sanırım
  • 2003 de sıfır almıştım.motor 1.9 ama gercekten az yakıyordu .şehiriçinde bir depo mazotla 850 km. yapıyordum. yalnız trigeri ve turbosu sorunludur.
  • Baygın bir araba. Ayrıca arkadaşınki 130 binde motor bitirmişti. Kontrol ettirmeden almayın.
  • banada kmsi biraz fazla gibi geldi..tabi herkesin kendi görüşü ben biraz titiz oldugum için bence 7 senelik bi araba en fazla 80-90 binde olmalı...
  • müdür bizim 1.5 dci biz bile şehir içi ortalama 16 kuruş yakıyoruz .D 2003 aynı model motorlarda benzerdir sanırım o araba dikakt et ben çok temiz ve güvenilir bir araba aldım dayımdan symbol gerçi o daha dayanıklıdır :D 126000 de aldım 1 yıl içinde radyatör değişti deliklerden dolayı ön takım yaşından dolayı değişti rot başları kolları felan sonra lastik aldım 4 tane bilyaların 4 üde değişti direksiyon pompası yaşından ve km sinden dolayı arıza verdi onada tamir parası verdim çalışmamaya başladı soğuk havalarda röle değişti ki dayım bu arabayla 90 ı geçmemiş adam takıntılı sakin adam :D çukura girmemiştir be bu araba :D ufak tefek şeyler birikir birikir sıfır araba parasını senden çıkarır km si yüksek dizel alma triger değişmiş mi onu öğren 120000 de değişmesi gerek vergi vergi öderim diyorsun öyle bi koyuyoki adama .D bence alma sakın alma isterse ter temis olsun benimkininde içi ter temis sigara içilmemiş ama toplamda 4000 tlye yaklaşık araç tamiri parası verdim bol bol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizimkini 220.000 de sattık bakımları yetkili serviste yaptırdıktan sonra problem yok.Şehirdışı cok kasarsam 4.2 yakıo.Şehiriçi 5.6 5.8 felan yakıo motor biraz sesli calısıo soylemek isterim.140'dan sonra biraz rüzgar sesi alır.Ama yıllarca sorunsuz kullanmıdığım bir arabadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURAT4108

merhaba,

127 000 km de 2003 DTI 1.9 megane araç kullanan varmı arkadaşlar,sahibi 140 civarı yaktığını söyledi.1.9 dizel araç yakıtı nasıldır,eğer km orjinal ise alınırmı...bu arada vergiside yıllık 610 tl bu vergi kabulum ama yakıtta YALAN VARSA TABİİ ZARAR YAZAR

saygılar

Hocam en son BP'den 3,08'e aldım eurodizel.
    140 bin yakması için şehiriçi 4,55 litre yakması lazım.
    Bence imkansız, şehirlararası olsa neyse.
    şehir içi 5,5-6 lt yakar diye tahmin ediyorum.
    Bu durumda da 170-180 arası yakar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.