Bildirim
DİZEL AKCİĞER KANSERİNE NEDEN OLUYOR!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Geçen haberlerde yemeğin dumanı bile akciğer kanseri yapıyorlar dediler. Bunun yapmasına şaşırmadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayak kokusu
Geçen haberlerde yemeğin dumanı bile akciğer kanseri yapıyorlar dediler. Bunun yapmasına şaşırmadım.
Ayak kokusuda kanser yapıyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Elmanders
quote:
Geçen haberlerde yemeğin dumanı bile akciğer kanseri yapıyorlar dediler. Bunun yapmasına şaşırmadım.
Ayak kokusuda kanser yapıyormuş.
Peki ya pırt?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 22 Aralık 2012; 12:36:18 > -
Benzinlide kanser yapıyor. Aylık 600-1000 TL arası benzin parası verirseniz bu sizi ciddi şekilde kanser edecektir. -
Benzinli sahibini, dizel demekki herkesi kanser yapıyor.Gerçi kanser yapmayan birşey kaldımıki bu dünyada. -
quote:
Orijinalden alıntı: S.Yalçın
quote:
quote:
Peki ya pırt?
Pırt kanser bile yapmıyor.Direk ölüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: er76.
Benzinli sahibini, dizel demekki herkesi kanser yapıyor.Gerçi kanser yapmayan birşey kaldımıki bu dünyada.
Aynen öyle valla.Sağlık uzmanları,doktorlar bu işin iyice cılkını çıkardılar.O kanser yapıyor bu kanser yapıyor diye yakında insanlara nefes bile aldırmazlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: can_11
quote:
Orijinalden alıntı: S.Yalçın
quote:
quote:
Peki ya pırt?
Pırt kanser bile yapmıyor.Direk ölüm.
-
Bir ürüne ne zaman kanser yapıyor deseler satışlar artıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X