Şimdi Ara

^^^^^^^^^^^DİZEL^^^^^^^^^^^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR DONANIMI GÜZEL EKONOMİK BİR DİZEL SEDAN OTOMOBİL ARIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ????

• Fiyat aralığı ne kadar? Araçtan başka beklentilerin neler. Aile arabası, bagaj hacmi.

Şimdi sana Passat bile söyleyebilirim mesela ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 5 Ocak 2007; 14:30:08 >
  • bizde megane var 80 bg olanı ben memnunum donanım olarakta bana yeterli ama bu kişiden kişiye değişir sen ne tür donanımlar istersin ne kadar para ayırabilirsin bu kriterleri yazarsan daha rahat yardımcı olunur
  • dostum aradıgın nitelikleri belirtirsen yardımcı olabiliriz..

sıfır? ikinci el? fiyat?
  • 30 MİLYARA KADAR OLABİLİR
  • 1. ford focus 1.6 tdci ghia 2004-2005 fiyat gaminda performans ve donanim lideri
    2. seat cordoba 1.4 2005-2006(motoru biraz gucsuz ama malzeme ve iscilik kalitesi cok yuksek duzeyde)
    3. kia cerato 1.5 dizel 2006(carpisma testlerinde pek basarili deildi ama performans olarak gayet tatminkar)
    4. renault megane 1.5 dci 2004-2005 (kizilay dagitmis gibi her yerde var, rahatsiz olmiyacaksan al)
  • Hyundai Accent Era 1.5 CRDİ-VGT 110 HP baz modeli
  • cerato 1.6 crdi 115hp
    taze makyajlandı ncap 3 yıldız ama perf konfor çoğu konuda mantıklı bi araç
  • megan 80 bg olanı sakın ALMAAA
  • focus SEDAN 1,6 110 TDCi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 10 Ocak 2007; 0:24:15 >
  • cerato
  • Biz öneri yapıyoruzda arkadaşın konuya uğradığı yok aldı heralde arabayı... Genede tavsiyede bulunacak olursak focus iyi bir seçim olacaktır.
  • Focus II tdci bulabilrsen çok memnun kalırsın.
  • arkadaslar uzun bir süredir fazla giremedim özür dilerim sizlerede ayıp oldu mesajlarınızı okudum focus tdci aslında güzel bir araba ama biraz pahalı degilmi ikinci eli ne kadara bulunabilir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatayliali

arkadaslar uzun bir süredir fazla giremedim özür dilerim sizlerede ayıp oldu mesajlarınızı okudum focus tdci aslında güzel bir araba ama biraz pahalı degilmi ikinci eli ne kadara bulunabilir ?

ikinci eli de pahalidir onun.
    sedan demeseydin 206 HDI derdim ben, sifir tabi ki.
  • kia rio sedan al sıfır olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 10 Ocak 2007; 15:35:15 >
  • evet kia rio cerato accent era honda city jazz aklımdaki modeller sizce hangisini almalıyım
  • ARKADAŞ CİTY BERBAT TASARIMLI Bİ ARABA SAKIN DERİM...ERA DA ÇOK ÇİRKİN.BEN SANA KİA RİO YADA BİRAZDAHA EKLE DAHA KALİTELİ VE ÜSTÜ OLAN CERATOYU AL ZATEN MAKYAJLANDI...

• ben focus derim.güvenlik donanım performans her konuda iyi
  • Arkadaşlar ceratoyu şu anda almak pek mantıklı değil bence çünkü onun yerini ceed modeli alacak, sanırım ceed çok daha kaliteli olacak ve ceratonun değeri çok düşer. Yani artık cerato üretilmeyecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.