Şimdi Ara

Diyette Çig Köfte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi diyet yapıp çi köfteden vazgecemeyen arkadaşlar vardır sanırım. Diyete bir etkisi olurmu ?

Komagene içinde fındık ceviz ve badem koyuyorlar. Diyetsiyenim öğlen 4 adet yiyebilirsin demişti fakat ben akşamda yiyorum.

Çiğ köfte diyete zararlımı arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

Benim gibi diyet yapıp çi köfteden vazgecemeyen arkadaşlar vardır sanırım. Diyete bir etkisi olurmu ?

Komagene içinde fındık ceviz ve badem koyuyorlar. Diyetsiyenim öğlen 4 adet yiyebilirsin demişti fakat ben akşamda yiyorum.

Çiğ köfte diyete zararlımı arkadaşlar ?

Bunun cevabını bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulgurdan yapildigini biliyorsunuzdur, fazla nar eksisi gibi soslar kullanmayin. Aksam ogununde pek olmaz, oglen yemek daha mantikli. Komplex karbonhidratta olsa sonucta karbonhidrat ve kilo vermek isteyenler aksam mumkun oldugunca az karbonhidrat tuketmeliler. Kilo vermek icindi degil mi diyetiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yediklerime dikkat ediyodum son aylarda ama çiğköfteden asla kısmadım,kısmayı da düşünmüyorum.Çiğköfte candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

Bulgurdan yapildigini biliyorsunuzdur, fazla nar eksisi gibi soslar kullanmayin. Aksam ogununde pek olmaz, oglen yemek daha mantikli. Komplex karbonhidratta olsa sonucta karbonhidrat ve kilo vermek isteyenler aksam mumkun oldugunca az karbonhidrat tuketmeliler. Kilo vermek icindi degil mi diyetiniz?

evet kilo vermk
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

Bulgurdan yapildigini biliyorsunuzdur, fazla nar eksisi gibi soslar kullanmayin. Aksam ogununde pek olmaz, oglen yemek daha mantikli. Komplex karbonhidratta olsa sonucta karbonhidrat ve kilo vermek isteyenler aksam mumkun oldugunca az karbonhidrat tuketmeliler. Kilo vermek icindi degil mi diyetiniz?

evet kilo vermk

O zaman soyledigim gibi asiriya kacmadan oglen tuketin, aksami bosverin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer vazgeçemiyorsan öğlen yemeye çalışl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    makarna yiyorum
    geçen ay açıldı
    Dalından Taze Antep Fıstığı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.