< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 13 Mayıs 2020; 14:20:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 13 Mayıs 2020; 14:20:34 > |
Sen soru sormamış, yorum yapmışsın. Diyanet seni muhatap almamakla haklı. Kaldıki sorunun muhatabı diyanet degil, milli savunma bakanlığıdır. Oraya da sorsan seni muhatap almaz. Herseyin bir üslubu-adabı vardır. Bir bilgi almak istiyorsan adabına uygun sorarsın. Bu kurumlar içindekilerini kusacağın ,stres atacagın yerler değil.
|
Çalışmadıkları yerden sormuşsun. Ramazan yaklaşırken " tükürüğümü yuttum oruç bozulur mu ?" diye sorsaydın keşke.
|
Niye toki için kredi çekmek caiz diyorlar da bu soruya mı cevap vermeyecekler?
Ben ciddi ciddi bir soru sordum. Milli savunma bakanlığı ne alaka? |
Diyanet ne bilsin bunu?
Adam diyanete din ile ilgili soru soruyor ya Allah'ım Yaa Rabbim ne günlere kaldık. |
Diyanetin bana ülekeye faydalı bir konusunu veya çözdüğü bir sorunu söylermisin??
|
milli savunma bakanlığı da değil cevabı verecek yer. o cevabı şehit aileleri verecek. sene olmuş 2020 artık operasyona savaşa normal askerliğini yapan erler gönderilmiyor. şehit olan insan da bu görevi maaşlı çalışan olarak kendi seçiyor. bunu seçmeyip başka meslekte yapabilir. şimdi burada bunu söyledim diye linç etmek isteyenler çıkabilir ama benim amacım kesinlikle art niyet değil. ben de vatandaşımın orada pisi pisine can vermesini istemem ama doğruya doğru oraya giden insanlar kayda değer bir maaş karşılığında görev alan insanlar.
|
Varlıklı bir insan neden sözleşmeli erlik yapsın? Kusura bakma ama çok saçma bir soru ve hala cevap bekliyorsun öyle mi?
|
Toki kredileri faiz konusnu gündeme getirdiği için , faiz mi değilmi konusu burda diyanete sorulur. Ancak sen sehitmi degilmi diye sormuyorsun, Askere alınanların ve şehitlerin mali statüsünden neden garibanlar sehit oluyor diye soruyorsun. Diyanetmi askerleri belirliyor. Yada operasyona gidecek askerleri diyanetmi belirliyor Dolayısıyla scmada olsa sorunun muhatabı diyanet degil msb'dir
|
Bulunduğumuz dönemde zenginler arası şehit olmamasının sebebi, kıdemli askerlerin çatışma bölgelerine gönderilmesi. Varlıklı ailelerin çocukları genellikle kıdemli askerlik mesleğine girmezler. Sebep budur. Ama eski haberlerde birçok varlıklı ailenin çocuğu da şehit olmuştur. Google'da birçok haber buldum bu konuda.
Allah askerlerimizi başımızdan eksik etmesin, Allah yolunda bize de şehit olmayı nasip etsin. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizam-ı Cihan -- 16 Mart 2020; 12:7:18 > |
|
|
|