Şimdi Ara

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Önümüzdeki aylarda 9 bin 500 personel alacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz 6 ay öncesinde 3 bin Kuran kursu öğreticisi aldık. 6 bin imam aldık, 500 müezzin aldık. 9 bin 500 kişi. İnşallah önümüzdeki aylarda bir 9 bin 500 kişiyi daha kadrolarımıza katmış olacağız
    https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/diyanete-9-bin-500-kisi-alinacak/1196830

Memlekete daha fazla yattığı yerden maaş alan adam lazım herhalde milletin vergileri kimlere gidiyor

• Memleketi imamlar geliştirecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık geliştirme meselesini geçtim adamlar resmen din adı altında rant kapısı bulmuşlar halkı sömürüyorlar günde 5 vakit namaz kıldırıp (Ki namaz kılmak zaten İslamiyet gereği normalde de yapması gereken şey) devletten maaş alıyorlar onun dışında günlerini yatarak geçiriyorlar böyle bir saçmalık böyle bir adaletsizlik olabilir mi yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 7 Temmuz 2018; 11:14:22 >
  • Herbirine 4000 tl maas oderiz

Asgari ucretle calisan adamlara sorsan super

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Artık geliştirme meselesini geçtim adamlar resmen din adı altında rant kapısı bulmuşlar halkı sömürüyorlar günde 5 vakit namaz kıldırıp (Ki namaz kılmak zaten İslamiyet gereği normalde de yapması gereken şey) devletten maaş alıyorlar onun dışında günlerini yatarak geçiriyorlar böyle bir saçmalık böyle bir adaletsizlik olabilir mi yahu
    şimdi başa gelsek diyelim diyanet e bundan sonra devletten maaş yok isteyen vatandaşlarımız bize müraacat edip maaşından vergi olarak diyanete ödeyebilir dese inan imamlardan tut kim varsa istifa eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 7 Temmuz 2018; 11:19:51 >
  • Halk bunu istedi 9.5 az 95 bin olsun

Her fuzuli harcama enflasyonu daha da zıplatıyor

• çöküş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hz. Muhammed: Ben sizi iyiye doğruya ve imana davet ettiğimden bu tebliğimden dolayı halktan bir şey talep etmiyorum. Benim ücretim Allah a aittir. Şuara. 127

İnsanları iyice dinden soğuttunuz
  • Mühendisligi birakip imam olmaya karar verdim.

• oyle demeyin, iki ufleyip pufleyip fuzeleri durduracaklar.
  • bunlar napıyorlar yani vasıfları neler ?
  • Memleket uçuşa geçti. hayde bre...

• quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

çöküş
    +sigis

• türkiyede üniversitelerde araştırma yapacak profesörler cebinden veya özel sektörden para bulması gerekiyor.
    amerikada üniversitede araştırma yapacak profesörlere üniversiteler ödenek ayırıyorlar.

türkiyede din görevlileri devletin topladığı vergilerden maaş alıyorlar.
    amerikada din görevlilerine maaş yok. dini vakıflara vergi avantajı var ama o da tartışma konusu durumda.

türkiyenin şartları farkı din eğitiminin düzenlenmesi şart. bu sebeple cumhuriyetin en eski kurumlarından biri olan diyanet işleri var.
    fakat onuda beceremiyorlar ki. bu kadar cemaat ne zaman denetlenmiş ? denetlendiyse bu fetöden neden en son diyanetin haberi oluyor.
  • Hay MaşAllah devamm zorunuza gitmesin engelleyemezsiniz o kafalar eskide kaldı devir değişti böylede devam edecek.
  • bi ton ot insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 8 Temmuz 2018; 19:5:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok konuşmayın gidin rteyi yalayan Bahçeli'nin ekini yalayı

• ovvv 9500 torpilli he, iyi iyi boğazınızda kalır inşallah
  • ironi gibi gelecek ama imamların kazandığı her kuruş haram, çünkü okudukları fetvalar hükümet propagandası haline gelmiş, insanları etkileme ve uyutma servisi gibi çalışıyorlar

• Eksik varsa alınır. Dine laf edenler ancak kendini alçaltır. Vasiyet bırakın ölünce bir tane hoca kıldırmasın namazınızı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.