Şimdi Ara

DIY projeleri için elektronik bileşenleri satın alabileceğim site ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yaz sıcağında eminönü/karaköy tarafına gidip de entegre, direnç diyot vs. aramak açıkcası insanı elektronik hobisinden üşendiriyor.
    Böyle online bir siteden istediğimiz entegreyi, istediğimiz değerde direnç vb. bileşenleri sipariş edip topluca satın alma imkanımız yok mu ?
    Bazı çinden gönderim yapan sitelerden en azından ücretsiz kargo ile bazı bileşenler bulunabiliyor. Ama spesifik entegre, istediğimiz değerde direnç vb. ürünler yok malesef.
    Bu şekilde elektronik bileşenlerine özel bir online alışveriş imkanı sunan yerli/yabancı site var mı bildiğiniz ? Kargo da uygun veya ücretsiz olursa iyi olur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 13 Temmuz 2012; 12:20:27 >

• google >> online elektronik malzeme satış donanımhaber
  • Teşekkürler, ben forumda da araştırmıştım da komponent diye arattığım için sonuç çıkmamıştı fazla
    Google'dan çıkan sitelere de güvenemedim çünkü alışveriş yapanların görüşleri önemliydi. Sonradan dediğiniz şekilde(malzeme kelimesiyle) arayınca buldum.
  • Merhaba,

http://www.biltekelektronik.com/

Web sitemizden online satış yapıyoruz. Sitemizde olmayan ürünleri mail ile bildirirseniz hemen siteye ekleriz.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.