Şimdi Ara

DİVX Yardım../Video Birleştirme? mi -Bir Sorun Daha?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  DİVX Yardım../Video Birleştirme? mi -Bir Sorun Daha?

Görüldüğü üzere Şekilk Böyle...Rar lı Olsa Neysede Avi.001,Avi.002 Diye Çektim..Parça Parça Video..Birleştircem mi?

Ayrıca Video BsPlayerda Açılmıyor..Sanki Netten Çekerken Altta %yüzdesi Yazarya Onun Gibi Açılıyor..Anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 21 Eylül 2006; 15:49:27 >

• acaba bunu nereden indirdin benim vermiş oldugum linklerden mi?
    bir forumda bazı filmlerin linklerini vermiştim içlerinden bir tanesinin de sorunu aynısıydı
    hatta bende indirdim ama malesef birleştiremedik.. hatta bir çok joiner programı da denedim
    muhtemelen filmde bir hata var ama benim asıl anlayamadığım neden rar layıp yollamazlar
    yada rarlamadan nasıl bolup part part upload edebilmişler.. buyuk ihtimal ile ıuzak dogu
    filmidir ki benim ki oyleydi uzak dogu filmi değilse ozaman benim verdiğim link değildir..

walla kardes ben bende 700Mb ı sildim gitti..

rapid share linklerinden film indiriken.. yapılması gerekenler sırası ile..

tek tek indirme işlemini başlanmadan linkler kontrol edilecek,

uzantisi rar mı değilmi bakılacak,

misal 8 link var bir film için ilk 7 part'ın boyutu aynı olur
    sonuncu part'ın boyutu bu ilk7den farklı olur..

bunlarda problem yoksa film indirilir

extra olarak password de sorun çıkması muhtemel sık olmasada olabiliyor unutulmamalı..

• Yok Uzak Doğu Filmi Değil Arkadaşım...X-menin Son Filmi..
    Bir Hata yaptım bende Rara Dikkat etmedim..
    M&N Adlı Şahıs Rapide Atıyor..Elamanın Gerçekten İyi Çalışıyor ;)
    Demek Çöpe Atacaz

Bu İkinci Film Çöpe Giden,2 Gün Öncede Şifre Yanlışı Nedeniyle (ki bulamadım adamada sorduma adamda şifreyi veriyor ama hatalı çıkıyor,hatalı dosyaları tekrar yüklememe rağmen) miami viceI Sildim..
  • HJSplitPro diye küçük bir program var. Hem parçalıyor hem de birleştiriyor. Bir aratın bulursanız deneyin. Bulamazsanız akşam evden ben size göndermeye çalışırım. Onunla sanırım hallolabilir.
  • Buldum..Hatta Çektimde..Anlamadım File to join diyorum Bana Split files Diye Birşey Çıkarıyor :S

Nasıl Yapıcaz ?
  • Peck's Power Join adlı eski bir yazılımlar var. Avi'leri çok hızlı bir şekilde birleştirebiliyor.http://www.divx-digest.com/software/pp_join.html adresinden indirebilirsin.
  • Dostlar Çektimde Video joinleri Yanlız Resimdeki Gibi Dosyanın xxx.avi.002 Dosyası Diyelim Bunun Sonuındaki 002 Silince Diğerleri Gibi Olmuyor.. Onun İçinde Avi Gözükmüyor ve Joine Almıyor

DİVX Yardım../Video Birleştirme? mi -Bir Sorun Daha?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzantıları aynı kalmalı yani *.avi.001 gibi o zaman otomatik olarak kaç parça olduğunu görüyor ve birleştirme işini yapıyor. Yani ben böyle yapmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.