Bildirim
DivX vs XVid
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oldukça kaliteli. Bendeki xvid filmler çift cd olduklarından çok kaliteliler. çift cd'lik bir divx ile karşılaştırmadım. Ama sanmıyorum ki fark olsun. -
çift cd lik divx ler daha kaliteli özelliklede ac3 le riplenmişse eğer imkan varsa çift cd olanları tercih edin pişman olmazsınız -
film 1:30 saatse kasmanin alemi yok bence, kareler cok hizli gectigi icin görüntü kalitesi cogu zaman farkedilmiyor, ama film uzunsa 2 cd gerekli, bir ara greenmile'in tek cdlik versiyonuna rastlamistim tek kelimeyle berbatti .
Xvid, divx'in kalitesi neredeyse ayni, xvid capture yaparken biraz daha stabil gibi geldi, okadar -
divx in en güzeli olan aslında 2 cdlik olanlar. tek cdye filmi sıkıştırcaz diye kalitenin içine ediyorlar -
1000kbps in üzerinde bir bitrate de riplenmiş ise kalitesi çok iyidir.. -
Xvid, açık kaynak kodlu bir sıkıştırma formatı. o kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X