Şimdi Ara

Divx film izlemek için program önerisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

gom player ile bsplayer ın görüntü kalitesini karşılaştırdım.BSplayer daha kaliteli daha net.GOm da uzak net gözükmüyo ayarları iyi değil.zaten bs çok kullanışlı basit kasmaz bişey yapmaz sorunsuz türkçe bir program..
  • VLC Player
  • http://fileshare.in.ua/434840 bunu indir kur , izleyemeyeçeğin video yok
  • bsdekı reklamöoları nasıl kaldırıoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Vlc Player'i dene çok güzel prgram, bütün filmleri sorunsuzca açıyor.
    Bs playerde bile ses sorunu yaşadım ama vlc de hiçbir zaman sorun yaşamadım.
    Tavsiye ederim...

+1 yükle vlc playerı hiç kodek filan uğraşma
  • quote:

Tavsiye ederim...

vlc dvx acıyormu bilmiyorm hic denemedim ama gercekten güzel program diger bütün filmleri acıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 26 Ocak 2008; 18:13:34 >
  • gom player
  • itunes
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

quote:

Tavsiye ederim...

vlc dvx acıyormu bilmiyorm hic denemedim ama gercekten güzel program diger bütün filmleri acıyor....

açıyor hocam.hepsini açıyor merak etme sen ;)
  • Media Player Classic'i tek geçerim. K-Lite Codec Pack'i de kurdunmu tamamdır. Her türlü formatta dosyayı altyazı desteğiyle birlikte sorunsuz açıyor. VLC ve GOM'dan çok daha iyi ve basit bir program. Bir film için çok komplike programlara ihtiyaç yok bence...
  • bence vlc player kullan şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı alt yazı ekleyebiliyosun dosyada sorun yoksa kesin çalıştırır
  • Programlar filmleri açmak için codeclerin kurulu olup olmadığına bakar. Codec kurmadan o program açıyor bu açmıyor geyiğine lütfen girmeyelim.

Gom ve bsplayer alt yazı sarma ve gelişmiş özellikleriyle çok iyiler. Ufak dosyalar içinde vlc player kurarsan olur biter. Ama dediğim gibi katiyetle codec kurmadan divx mivx izleyemessin.

http://www.cccp-project.net/

Bu codec' i kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Programlar filmleri açmak için codeclerin kurulu olup olmadığına bakar. Codec kurmadan o program açıyor bu açmıyor geyiğine lütfen girmeyelim.

Gom ve bsplayer alt yazı sarma ve gelişmiş özellikleriyle çok iyiler. Ufak dosyalar içinde vlc player kurarsan olur biter. Ama dediğim gibi katiyetle codec kurmadan divx mivx izleyemessin.

http://www.cccp-project.net/

Bu codec' i kur.

illa kodek yüklüyecen diye bişey yok hacı.okulda film izliyecektik.vista yüklü.işte denedik açmadı.tedbir olsun diye bende telefona vlc playerı atmıştım sadece onu kurarak izledim filmi alt yazıyıda alıyor.bu arada filmde im legendın divxiydi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.