Şimdi Ara

Divx film izlemek için program önerisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bs playerin son sürümünde ekranı büyülttüğümüzde altta otomatik açılan ileri sarma çubuğu neden çıkmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

GOM Player

• bs player... gerçek divxcilerin tercihi

vlc bs nin açmadığı şeyi açıyosa codeclerin tam değil demek. sil bütün codecleri divxplanettan güzel bi toplu codec paketi indir bs player her şeyi açar
  • googleye k-lite mega codec pack yazıp orjinal siteden indirip kur.
    sonra bs playerin 1,8 versiyonunu indir 2 den sonrasi saçma sapan spam larla v.s. geliyor. bu 2 programla izleyemediğin video olmaz.
  • k-lite codec pack in full sürümünü indir başka birşey indirme içinden media player classic diye birşey çıkıyor çok basit birşey.
  • BSplayer

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 16:8:23 >
  • Pc yi kasmayan ve en temiz program bence K-Lite Codec.Yaklaşık 10-15mb olabilir ama çok kaliteli ve kullanışlı orjinal birşey.
  • kesinlikle gom
  • VLC playeri bende tavsiye ederim daha açmadığı vidyo, film formatı görmedim pc nide fazla kasmaz gösterişsiz ama süper bi program
  • Bs player 2.26 çok iyi her formatı açıyor.Sonra smplayer, vlc
  • klcodec

klasik media playerla acmıs oluyosun . daha acamadıgı format gormedim...
  • BS Player
  • önce bs player pc ye kurulur.ardından k-lite codec son sürüm indirilir ve kurulur.sonra cep telefonu ile çekilen 3gp video bile media player açar
  • gom player yukle zaten orda cıkıyo k-lıte codec onuda yukle sorun yok bırbırı ustune surukleyebılıyosun.
  • bs veya gom ikisde çok ii
  • bedava divx player ı internet adresinden codeclerle birlikte indirebilirsin altyazı içinde tek bir exe dosyasıyla işini halledebilirsin vplayer.exe gayet kullanışlı bir uygulama
  • gom player 4ever
  • Bsplayer ın üstüne tanımam
  • gom player kesinlikle birçok formatda denedim açmadığı şey yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.