Şimdi Ara

Diver-Skeleton Vb. Saat Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ilk saatimi alacağım bütçe olarak 500-500tl max limit çıkardım kendime skeleton veya diver bir saat almak istiyorum aslında kafamda başka modeller var fakat isimlerini tam olarak bilmiyorum.Göstereceğim modelleri nereden alacağım kaça alacağım hakkında pek net bir bilgim yok sirkecide daha uygun bulunur diyenler var sürekli farklı fiyatlar görüyorum haliyle bazılarının orjinalliğindende şüphe etmeye başladım.Nereden kaça alırım bu modelleri yardımcı olursanız sevinirim eğer aklınızda göstereceğim tarzda saatler varsa onu alma şu markanınki daha iyidir daha güzeldir veya sen pahalı bulmuşsun vs. dediklerinizi paylaşırsanız karar vermemde yardımcı olursunuz.Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Not:Temiz kullanılmış birkaç aylık saatleride düşünebilirim satmak isterseniz konuşuruz.

İlk olarak biraz araştırdığım kadarıyla diver olarak Orient Blueray'i beğendim modelin fiyatını bulamadım sadece Tsf'de 2.el bölümünde kordonu kullanılmamış olarak buldum neredeyse hiç kullanılmamış temiz gözüküyor fiyatıda 300tl normal fiyatını bilmediğim bir fikrim yok fiyat hakkında.

Yine Orient'in Mako Blue'su bu saatide hiçbiryerde göremedim.Fosforlu olan kısmı mavi olduğu için bunu daha çok beğendim.

Seiko Solar Chronograph v172 özellikle lume shot rengi çok hoşuma gidiyor mavi olduğu için.Bir forumda satılık olarak buldum 500tl fiyatı var farklı bir rengide internette buldum bu modelde hoşuma gitti.

Tsf'nin Steinhart Special Edition'ı bulabileceğimi sanmıyorum satan eden varsa konuşuruz.

Aklımdakiler bunlar pahalımı bulmuşum bilemiyorum Birde Seiko'nun diver saatinin fotoğraflarını gördüm Tsf'de onunda kadrandaki fosforlu kısımları mavi idi fakat sağda solda bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.