Az önce izledim (DVDsi çıktı bizde daha vizyona girecek).Son 1-2 yıldır izlediğim en iyi gerilim filmiydi nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka izleyin
elemanda teknoloji delisiymiş yok yok evinde bir ps3 eksik
Disturbia çok kaliteli bir film ya,tavsiye ederim
Ben de bugün sinemada izledim gerçekten muhteşem bir film.Ne zamandır böyle gerildiğimi hatırlamıyordum.Ayrıca çocuğun elinde PSP'den tutun ipod'a xbox 360 dan cameraya dürbüne efendime söyliyim her türlü teknolojik ıvır zıvıra sahip olunca acaba donanımhaber'e takılıyor mu diye düşünmeden edemedim Kesinlikle izlenecek bir film.Tavsiye ederim
13 18 yaş arasına hitap eden bir film . İzlemeyin izlettirmeyin ne başroldeki eleman filmle uyum içinde ne senaryo yönetmenle . kısaca vaktinize yazık
böyle eleştirilerede hasta olurum herkes her filme böyle eleştirilerde yapsa sinema kısmı kaale alınacak bir yer haline mi gelir?
Yersiz eleştiri film gayet güzel bir film.Arkadaşın ilk mesajda yazdığı gibi bir nasıl başlayıp bittiğini anlamıyorsunuz,oldukça sürükleyici...
Bu arada unutmadan film 18+ ;)
hosuma gitmedi hatta güzel dienlere de sasrdim
yorumlar güzel
bn pek begenmedim daha iyi bişeyler bekliyodum...
Ben bugün izledim gerçekten güzel bir film..
ben bugün izledim filmi... Güzel film... Ama sonuna kadar türev filmlerinden daha fazla ilgi uyandırmadı... Yine izlemeyenlere izlemelerini tavsiye ederim ... Tabikide Sarah Roemer için...
Vizyona girdiği ilk gün izlemiştim.Başroldeki Shia Labeouf son zamanların başarılı genç oyuncularından.Rolünün hakkını vermiş.Sürükleyici,güzel bir film.İzlemeye değer...
Ayrıca filmin başındaki kaza sahnesinin çekimi mükemmel olmuş.Ağzım açık kaldı...
Evet ilk Kaza sahnesi cok güzel onun dışında film seyredilmesede olur ben yorumlara şaşırdım ve doğru dürüstte gerilmedim seyrederken. 7/10 . 7 bile fazla ama .. bence captivity daha güzeldi. oda 7.1/10