Şimdi Ara

Diste Insaat Gibi Gerileme Ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet mesela yozgatta dis acilacak.46k 50k arasi olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmam hocam talep azalsa bile o kadar olacağını.Sen yine de bir şansını dene istersen
  • Yoh awina

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oylesine sordum.Ama bundan 5 yil sonra diste boyle bir sey olacak bak gorursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salazar Slytherin

Yok hocam oylesine sordum.Ama bundan 5 yil sonra diste boyle bir sey olacak bak gorursunuz.
    Popüler olan bir şeyin mokunu çıkartmak konusunda üstümüze olmadığından ve piyasada bu talebi karşılmada sorun yaşarsa olur hocam.Devlette atama sayısı az deniyor.Sağlıkçıların hepsi devlete kadrolu girebilse zaten sadece onların devlet personeli olması gerekir.
  • Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    o zaman da 50 k ya girmek zorlaşacak mesela eskiden 400-410 puanla girilirken şimdi 450 bile girilmediği gibi mezuna kalan çok fazla herkesin mezuna kalınmasına tavsiye ediliyor
  • Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Valla hocam cok bktan doneme denk geldik ya.Valla ekonomi onceden daha iyiydi.Suan zaten %35 issizlik.Bundan 5 sene sonra %50 %60 arasi olacak.Ekmek aslanin agzinda.Bu devirde artik cin gibi olanlar(sosyal anlamda) agzi iyi laf yapanlar kazaniyor.Tabi bu saydigim ustum zekali insanlar icin gecerli degil.Ortalama ya da ortalamanin biraz ustu zekaya sahip olanlar icin gecerli.Mesela orta halli bir cengten mezun olduk diyelim.Senin kendini satman lisede de bilisim alaninda bir seyler yapman gerekiyor.2.5 milyon kisi firiyor sinava ama 40 50k arasi siralamalar bile yeterli degil.Cidden bir 30k yapmak gerekiyor en azindan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene olmaz ama çaresi bulunmazsa birkaç yıla düşebilir oralara

• olmaz malesef en fazla 30 31
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Dogru hocam 460 ile 45k geldi bu sene.Seneye daha da berbat olursa artik bu siralama icin 470 475 hatta 480den bile bahsedebiliriz.
    Benim durum cok karisik
    2019 Yks 49k
    2020 Yks 45k
    O kadar araftayim ki. Mezunu kalip kalmamak.2.mezunlugun basari oraninin 1.mezunluga oranla daha dusuk olmasi.Ama bir yandan da dogru yapmadigim tyt calismalari.Bilisime ilgimin olmamasi bi hayvanimsi rekabet dunyasinda tutanamayacak olmam.Sessiz ice kapanik olmamdan dolayi yasayacagim sıkıntılar.Bir yandan icimde kalan tıp uktesi.

• 31k son hocam imkansız paralıya bakın

bilmiyoruz gelecekte ne olur virüs devam eder mi etmez mi çok büyük sorular

biz 99 dönemine şansız derdik ama en şansız dönem bu döneme geldi bütün aksaklıklar bu dönemi buldu:(:(

çok ve çok haklısınız
    ama şimdi tercih yapacaksanız eğer ben de bilişime kaymanız yönünde fikir belirtirim kesinlikle
  • lilkuti L kullanıcısına yanıt
    Hocam 30-31 iyimser bence. Dişe bu sene talep ciddi azaldı. Ek olarak twitter'da tt olacak kadar sıkıntıda. Bilgisayara yönelim de oldukça fazla. Ben 33 civarları kapayacak diyorum

Yanlıs anlamayın ama şu puana bu aıralama filan ben ona biraz mesafeli yaklaşıyorum
    Sıralamanda maalesef çok bir değişim olmamış
    Ve seneye de değişmicek gibi duruyor
    . Mesela 90lardan buraya gelsen kal derdim ama

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam ama hani lisede bazilari vardir bilgisayardan anlayanlar ilgi duyanlar.Ben de oyle bir durum hic yoktu.Hani olsa cidden ilk sene 49k yapmistim yazardim orta halli bir uniyi.Ama gerek yaptigim meslegi analiz testlerinde arastirmaci kisilik tipi daha baskin cikiyor.Yani ya tip bolumu ya da temel bilim okuyup akademisyenlige yonelmek bana uygun gibi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salazar Slytherin

Dogru hocam 460 ile 45k geldi bu sene.Seneye daha da berbat olursa artik bu siralama icin 470 475 hatta 480den bile bahsedebiliriz.
    Benim durum cok karisik
    2019 Yks 49k
    2020 Yks 45k
    O kadar araftayim ki. Mezunu kalip kalmamak.2.mezunlugun basari oraninin 1.mezunluga oranla daha dusuk olmasi.Ama bir yandan da dogru yapmadigim tyt calismalari.Bilisime ilgimin olmamasi bi hayvanimsi rekabet dunyasinda tutanamayacak olmam.Sessiz ice kapanik olmamdan dolayi yasayacagim sıkıntılar.Bir yandan icimde kalan tıp uktesi.
    Hocam ben 20 yaşındayım hazırlık okuduğum(2014te öğretmen okulları kapanınca ) için ilk kez sınava 19 yaşında girdim.İlk sene aytye girmeden önce astım krizine girdim 58k geldi.Bu sene ayt için bir sürü eksiğimi kapadım ancak bu sefer de en çok çalıştığım kısım gelmedi.O 1 aylık süreçte iyice çöktüm.Dikkatsizlikler ve yığılmayla beraber 30k yaptım.Eğer yaşım 20 olmasaydı da 19 veya 18 olsaydı tekrar kalırdım çünkü biliyorum potansiyelimin hala altında bir sonuç.İlk seneye göre çok iyi bir sonuç olsa bile insan yine de üzülüyor çünkü bütün arkadaşlarım 18 ve 19da haklarını bir şekilde almışken ben çok şanssız şeylere denk geldim.İyice bir analiz edin iyi düşünüp taşının eğer çok iyi yaparım diyorsanız kalın bence.Çünkü bir kere geliyoruz ve risk almaya değer

hedefin varmış ne güzel bence o alanda yürü başarılı olacaksın
  • Diste siralama var miydi tipta 50 k var ya

• İnşaat kadar olmasa da gerileyecektir. Gene de devlet diş 46-50 k ya gelmez. Onun olmasına daha 2-3 sene var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.