Şimdi Ara

Displayport 1.2 Kablo Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet değiştirdim.Çok uyduruk bir kabloydu.2 günde parçalandı zaten.Amazon'dan aldım kabloyu.

https://www.amazon.com/dp/B0098HVZBE/ref=twister_B01LY6Y25W?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Eylül 2016; 21:43:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Evet değiştirdim.Çok uyduruk bir kabloydu.2 günde parçalandı zaten.Amazon'dan aldım kabloyu.

https://www.amazon.com/dp/B0098HVZBE/ref=twister_B01LY6Y25W?_encoding=UTF8&psc=1

Belli zaten ya bende kutudan çıkarıp bir iki deneme yaptım.Kafasındaki plastik kaplama ayrıldı.

Yani monitöre hiç görüntü alamadım ben sorun ne olabilirki.Kablodan çok şüpheleniyorum.Birde 1.2 versiyonmu değilmi uyummu sağlamadıda görüntü gelmedi anlamış değilim.Neden böyle bir sorun olurki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Benimde başıma gelmişti, şöyle çözdüm, asus anakart kullanıyorum, hdmi ile monitöre bağlıyken biosa girip birincil (primary) ekranı display port olarak ayarladım kaydedip çıktıktan, sonra makineyi kapattım, hdmi söküp display port taktım oldu.
    Türkiyede satılan kilitli kabloların koruma kutusu çok çabuk dağılıyor, ayrıca benim kabloyu küçük yeğenim çektiği gibi kablonun lehimleri kopmuştu,
    Amd kart ve windows kullanıyorsanız display portu bağlayıp windowsa girdikten sonra radeon ayarlarından virtual super resolution ayarını da açmanız gerekli,

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfaktas

Merhaba,

Benimde başıma gelmişti, şöyle çözdüm, asus anakart kullanıyorum, hdmi ile monitöre bağlıyken biosa girip birincil (primary) ekranı display port olarak ayarladım kaydedip çıktıktan, sonra makineyi kapattım, hdmi söküp display port taktım oldu.
    Türkiyede satılan kilitli kabloların koruma kutusu çok çabuk dağılıyor, ayrıca benim kabloyu küçük yeğenim çektiği gibi kablonun lehimleri kopmuştu,
    Amd kart ve windows kullanıyorsanız display portu bağlayıp windowsa girdikten sonra radeon ayarlarından virtual super resolution ayarını da açmanız gerekli,

İyi günler.

Dostum alakan için teşekkür ediyorum.

Ben sorunu Displayport v1.2 kablosu alarak çözdüm.Benim problemim kablodaymış.İşin komik olan yanı monitörün displayporttan başka girişi olmayışı.Bu kadar üst segment bir monitörde eleştirdiğim en büyük konu.

• Viewsonic vx2457 icin displayport kablo alcam.Dark harici bi alternatif yok galiba.Napim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karagece25 kullanıcısına yanıt
    HDMI ile Display port arasında renk olarak fark var mı? Veri aktarımı konusunda daha iyi diyorlar. Benim monitör 4ms ama Ultra aldığım da fazla titreme oluyor. Hdmı ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 20 Ekim 2016; 10:59:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karagece25 kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından getirtin.TR'deki kablolara para vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

HDMI ile Display port arasında renk olarak fark var mı? Veri aktarımı konusunda daha iyi diyorlar. Benim monitör 4ms ama Ultra aldığım da fazla titreme oluyor. Hdmı ile kullanıyorum.

İnanin bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Yurt dışından getirtin.TR'deki kablolara para vermeyin.

Fazla zamanim yok hocam.Yurtdisi alisverisi de hic yapmadim.Mecbur tr den alcam kabloyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klement

Hocam forumda yeni karşılaşıyorum herhalde bir ilk kendi mesajınıza kendiniz cevap atmışsınız iki üc kere konrol ettim aynı nick sebep-sonuç bağlayamadım....

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Benimde ihtiyacım var kabloya amazondan aldıgınız ürünü tavsiye edermisiniz. Plastik bölümü parçalanmıyodur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekki

Benimde ihtiyacım var kabloya amazondan aldıgınız ürünü tavsiye edermisiniz. Plastik bölümü parçalanmıyodur umarım

Hocam plastik bölümü parçalanan kablolar TR'deki kalitesiz kablolar...Linkteki ürünü öneririm.Kabloyu sökerken kelepçesini aşağı doğru bastırırsanız -ki defalarca söktüm taktım- herhangi bir sorun yaşamazsınız.
    https://www.amazon.com/gp/product/B0098HVXVQ/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 15 Aralık 2016; 18:11:53 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.