< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Axen TV ve Sunny TV Uygulamalarında Disney+ Açılmama Sorunu Çözümü
Axen TV Disney Plus Açılmıyor
Disney+ içeriğine erişmek için Axen TV uygulamasını kullanan bazı kullanıcılar, açılmama sorunuyla karşılaşabiliyor. Bu sorun, birden fazla nedenden kaynaklanabilir:
Sunny TV Disney Plus Açılmıyor
Sunny TV uygulamasında da benzer şekilde, Disney+ açılmama sorunları yaşanabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
Axen TV ve Hi Level Disney Plus Yükleme
Disney+ uygulamasının Hi Level cihazlara yüklenmesiyle ilgili sorunlar da yaşanabilir. Bu sorunu çözmek için şu adımları takip et:
Axen TV Uygulamalar Açılmıyor
Genel olarak, Axen TV uygulamalarında açılmama sorunları, yukarıda belirtilen adımları izleyerek çözülebilir. Uygulamaları güncellemek, internet bağlantısını kontrol etmek, önbelleği temizlemek ve gerekirse uygulamaları sıfırlamak, çoğu sorunu giderir.
Sonuç
Axen TV ve Sunny TV uygulamalarındaki Disney+ açılmama sorunlarını çözmek için bu adımları takip edebilirsin. Sorun devam ederse, cihaz üreticinizle veya Disney+ destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririz.
|
Ben de aynı sorunu yaşıyorum şuan. Çözüm olarak uygulamanın son sürümünü apk olarak indirdim hala çalışmıyor. Sorunun küçük bir kısmını çözdüm o da şöyle: uygulamayı açtıktan sonra uygulamanın ayarlarına gidip oradan veri tasarrufu modunu seçtiğimizde bu dönen yükleme ekranı sorunu çözülüyor ve dizinin bölümlerinin olduğu sayfa açılıyor. Ancak hala video oynatma sorunu devam ediyor. Sorunun tam çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. |
|
|
Ben de Axen AX65LEDA71 TV kullanıyorum. Disney+ ana sayfa açılsa da içerikleri görüntüleyemiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım dediler ki tahminen bu hafta içi veya önümüzdeki hafta güncelleme gelecek tüm televizyonlara. Disney+ yeni bir uygulama olduğu için uyumlu değil v.s denildi. |
|
|
Güncelleme beklemekten sıkıldım şikayetvar sitesinde arattım ve birisi apk olarak yükleyin demiş, 2.8.0 versiyonunu uptodown diye bir yerden yükledim ve çalıştı artık izleyebiliyorum. |
|
|
Zaten belirtmiştim uptodown sitesinden apk 2.8.0 versiyon indirdiğimi, link atmak serbest mi bilmiyorum. (düzeltme:Özelden attım) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaErenK -- 29 Haziran 2022; 21:43:36 > |
|
Eğer profilinizde pin kodu varsa ucuz tvlerde oyntma sorununa neden oluyor. Ben de de bir tane a101'den aldığım HI-LEVEL tv var Sony tv'de sorunsuz açılırken HI-LEVEL tv'de oynamıyor. Ben de HI-LEVEL için ayrı bir profil oluşturdum ve pin kodu koymadım. Sorunsuz bir şekilde açıldı. Bu bilgi belki işinize yarayabilir :/ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|