Şimdi Ara

Disney Plus'ta sert düşüş: Abone sayısı hızla azalıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • disney plus abone kaybı
    2023 başında Disney Plus abonelerinin sayısı 161 milyonun üzerine çıkmıştı. Ancak platform, yılın ilk çeyreğinde 4 milyon abone kaybetti. 2023’ün ikinci çeyreğinde 11.7 milyon abone daha kaybetti.



    Ayrıca Bkz.Atatürk dizisini iptal eden Disney Plus aboneliği nasıl iptal edilir? Ödenen para nasıl geri alınır?



    Disney Plus, kan kaybediyor!



    1 Temmuz itibarıyla Disney Plus’ın dünya genelinde toplam abone sayısı 146.1 milyon. 2022’nin ikinci çeyreği sonunda bildirilen abone sayısı ise 152.1 milyon idi. 2023 yılına bir bütün olarak bakıldığında, Disney Plus’ın bu yılın başından bu yana 15 milyonun üzerinde abone kaybetti.



    Yılın ikinci çeyreğinde karşılaşılan kaybın nedeninin Hindistan ve Güneydoğu Asya’daki aboneler olduğu söylense de, Atatürk dizisinin oynatılmama kararının açıklanmasından sonra, resmî olarak açıklanmasa da Türkiye’den de oldukça fazla abone kaybettiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Platformun Amerika’da da bu yılın başından bu yana 600.000 abone kaybı var.



    Disney+’ın 2023 ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıklanmasının ardından abonelik fiyatlarına zam geleceği haberi ortaya çıktı.




    Kaynak:https://streamingbetter.com/disney-plus-subscribers-calendar-q2-2023/







  • bence platformun böyle bir derdi de yoktu ki, pandemide böyle bir platforma talebin olduğunu gördüler ve hızlıca kurdular idame ettirmek dertlerinin çok olduğunu sanmıyorum
  • Bizim ışıklı laikus sanatçılar da olmasa Türkiyede sinek avlardı bu Disney + ama şimdilik yorum yapmama ve atatürk resimli desteleri saymakla meşguller.
  • Müstehak
  • efsane dediğimiz çoğu yapımı çöpe çeviren ve lobilere boyun eğen bir platformda zaten çoğu insan kayıt ettirme konusunda istekli davranmazı. İçerikler ve genel yayın politikası ne kadar sağlamsa o kadar abone çekersin kendine, Disney bu anlamda hep sınıfta kaldı.

  • Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...

  • Ben abonelikten çıkalı 6 ay oluyor zaten. Deli gibi zam yaptıkları için çıktım. Muadilleri hala çok makul fiyatlarla hizmet veriyor. Beter olsunlar.
  • Ataturk u savaş suçlusu kabul edip dizisine bile izin vermeyen bir yapı...neymiş diğer ulkelerde disney plus kullanıcı kaybediyormus..yanii ..Bence gaz alma haberleriyle insanlar tatmin edilmeye calısıylıyor..Esas soru türkiye de bu adamlar ne kaybettiler..Hatta Atatürk çü lüğü dilinden düşürmeyenlerin ünlülerin tepkisiz ve sessizliğinden ne anlayacağız..?
  • beter olsunlar, bir de hem zam yapacak hem de şifre paylaşımını yasaklayacaklarmış o leş içeriklerine. içerisi panayır gibi hep atlamalı zıplamalı saçma sapan süper kahramanlarla dolu bi içerik yok.
  • Bunlar daha başlangıç...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.