Şimdi Ara

Disney plus 4K problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Öncelikle Disney plus vatana millete hayırlı olsun. 😀

    Ben de birçok kişi gibi "4K televizyonum var 4K film-dizi seyredeyim'' diyerek platforma üye oldum. Tablet ve telefonda en yüksek Hd yayın seyredilebileceğini gördüm onlar için bir sıkıntım yok. Fakat 2014 model LG 4K UHD ve 3D televizyonuma uygulama yüklenmiyor ve HDR desteği yok. kullandığım Android TV box lisanssız cihazıma play Store'dan uygulama indiremedim bir şekilde internet üzerinden uygulamayı indirdim kurdum. Cihaz lisanssız olduğu için 4K yayını desteklemiyor ve 5.1 ses formatını desteklemediğini gördüm 5.1 ses formatında seyredeceğim filmin sesi gelmiyor. Bu sorunları aşmak için elimde bulunan PlayStation 4 cihazına uygulamayı kurdum fakat orada da netice aynı 4K yayın izleyemiyorum.

    Benim sizden öğrenmek istediğim eğer lisanslı bir Android TV box alırsam 4K yayınları sorunsuz izleyebilir miyim? 4K yayınları izleyebilmek için illa televizyonu mu değiştirmemiz gerekiyor? Öncelikle 4K yayını çözebilirsem diyeceğim ki keşke Disney plus yayınladığı filmlerin 3D'li versiyonlarını da yayınlasaydı işte o zaman bu Disney plus olayı tadından yenmezdi. Zamanında TV üreticileri 3D olayını abartıp televizyonları sattılar fakat 3d olayı tutmadığı için boşu boşuna dünya para verip bu televizyonları almış olduk.

    Arkadaşlar mevcut sorunların için Bir öneriniz olur mu lisanslı TV box ile deneyen oldu mu bu şekilde HDR'siz televizyonlarda 4K yayın izleyebiliyorlar mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden Hepinize teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 4k yayınları izleyebilmek için tvnin 4k olması lazım.Tv box 4k ve hdr ise tv de 4k ve hdr olması gerekli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.